Βλαντιμίρ Πούτιν: Ολιγάρχης υποστηρίζει πως ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο

Βλαντιμίρ Πούτιν: Ολιγάρχης υποστηρίζει πως ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο Facebook Twitter
0

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «πολύ άρρωστος με καρκίνο του αίματος», φέρεται να ισχυρίστηκε ένας κορυφαίος ολιγάρχης, καθώς οι φήμες γύρω από την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου συνεχίζονται.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στο Κρεμλίνο, κατηγορεί σε ηχογράφηση τον Πούτιν ότι «κατέστρεψε» τη ρωσική οικονομία μέσω ενός καταδικασμένου πολέμου στην Ουκρανία.

Στην ηχογράφηση, την οποία εξασφάλισε το «New Lines Magazine» και φέρεται να έγινε στα μέσα Μαρτίου, ο ολιγάρχης περιγράφει τον Πούτιν ως «πολύ άρρωστο με καρκίνο του αίματος», αν και δε διευκρινίζεται επακριβώς τι τύπο καρκίνου έχει.

«[Ο Πούτιν] κατέστρεψε εντελώς την οικονομία της Ρωσίας, την οικονομία της Ουκρανίας και πολλές άλλες οικονομίες», φέρεται να λέει ο μεγιστάνας του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό. «Το πρόβλημα είναι με το κεφάλι του [...] Ένας τρελός μπορεί να ανατρέψει τον κόσμο», προσθέτει.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τhe Sun» σημειώνει ότι ο εν λόγω Ρώσος μεγιστάνας είναι στη λίστα του ρωσικού Forbes ως ένας από τους 200 πλουσιότερους επιχειρηματίες της χώρας. 

Η ηχογράφηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έγινε από δυτικό επιχειρηματία ο οποίος συνεργάζεται με τον Ρώσο μεγιστάνα. Ο ίδιος φέρεται να κατέγραψε κρυφά τη συνομιλία που είχαν και τη διέρρευσε υπό την προϋπόθεση να παραμείνει ανώνυμος. 

Ακόμα και έτσι όμως δεν είναι σαφές αν ο ολιγάρχης μιλούσε με ειλικρίνεια για την κατάσταση ή αν σκόπιμα στόχευε στη διάδοση παραπληροφόρησης με δεδομένο ότι θεωρείται και κοντά στο Κρεμλίνο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ