Ένα σοκαριστικό ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση των τρομοκρατών στη Γέφυρα του Λονδίνου είδε πριν λίγη ώρα το φως της δημοσιότητας από βρετανικά μίντια.

 

Η βρετανική αστυνομία ανέβασε σήμερα επισήμως τον αριθμό των νεκρών στους 8, καθώς νωρίτερα ταυτοποίησε το πτώμα του 45χρονου Γάλλου Ξαβιέ Τομάς, το οποίο ανέσυραν οι αρχές σήμερα από τον Τάμεση. Ο Ξαβιέ Τομάς ήταν αγνοούμενος από το βράδυ του Σαββάτου.

 

Επιπλέον, δέκα άτομα συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της βρετανικής υγειονομικής υπηρεσίας.

 

Οι μαρτυρίες από τη νύχτα της επίθεσης έκαναν λόγο για πρωτοφανούς σκληρότητας βιαιότητα με επιζώντες να περιγράφουν πώς οι τρεις δράστες στόχευαν στο λαιμό και χτυπούσαν με τα μαχαίρια τους όποιον έβρισκαν μπροστά τους. 

 

Το βίντεο που κατεγράφη από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνει τη στιγμή που οι τρεις δράστες περπατούν στο δρόμο και αρχίζουν με μανία να χτυπούν με τα μαχαίρια τους έναν περαστικό στην είσοδο της Borough Market απέναντι από την παμπ Wheatsheaf.

 

Καθώς τον χτυπούν με μανία και εκείνος προσπαθεί να ξεφύγει φτάνει στο σημείο ένα περιπολικό, αστυνομικοί βγαίνουν έξω κρατώντας τα όπλα τους και ακολουθεί μια βροχή πυροβολισμών.

 

 

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες: