Βίντεο: Λουόμενοι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα, για να σώσουν άνδρα που πάλευε με τα κύματα

Βίντεο: Λουόμενοι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα, για να σώσουν άνδρα που πάλευε με τα κύματα Facebook Twitter
0

Χάρη στην επίμονη και συντονισμένη προσπάθειά τους και σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα, λουόμενοι στη Βρετανία κατάφεραν να βγάλουν από το νερό άνδρα που πάλευε με τα κύματα.

Το περιστατικό συνέβη στο Durdle Door της Βρετανίας, την περασμένη Πέμπτη. Ένας άνδρας κολυμπούσε στην «αγριεμένη» θάλασσα, αλλά το ρεύμα τον παρέσυρε μακριά από την ακτή. Στην αρχή, άλλοι λουόμενοι δεν μπορούσαν να διακρίνουν αν χαιρετούσε ή αν αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Όταν όμως διαπίστωσαν πως ίσχυε το δεύτερο, σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα, προκειμένου να τον βγάλουν από το νερό. Όμως, το εγχείρημα ήταν αρκετά δύσκολο. Τα κύματα ήταν τόσο δυνατά, που πάσχιζαν για να σταθούν όρθιοι, ενώ δεν επέτρεπαν ούτε στον κολυμβητή να πλησιάσει στην ακτή, ούτε σε όσους ήταν σε αυτή να τον προσεγγίσουν για να τον τραβήξουν έξω.

«Ένας άνδρας έτρεξε στη θάλασσα, αλλά δεν κατάφερε να τον πλησιάσει, τόσο δυνατά ήταν τα κύματα», περιέγραψε η Έμιλι Φουτ, που βρισκόταν στην παραλία. «Τελικά, ο άνδρας κατάφερε να φτάσει κοντά του και οι υπόλοιποι τον τράβηξαν πίσω στην ακτή», συμπλήρωσε μιλώντας στον Guardian.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ