Bιετνάμ: Πέθανε στα 123 της γυναίκα που πιστεύεται ότι ήταν η γηραιότερη στον κόσμο

Bιετνάμ: Πέθανε στα 123 της γυναίκα που πιστεύεται ότι ήταν η γηραιότερη στον κόσμο Facebook Twitter
0

Στα 123 της χρόνια πέθανε στο σπίτι της στο Ho Chi Minh η Nguyen Thi Tru, που σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Βιετνάμ πιστεύεται ότι ήταν η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο.

Τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι πέθανε από φυσικά αίτια, λόγω της ηλικίας της ενώ η οικογένεια της δήλωσε ότι μέχρι και λίγο πριν από το θάνατό της μπορούσε να φάει μόνη της και να πάρει τα φάρμακα της χωρίς βοήθεια. Επηρεασμένο από την ηλικία φαινόταν μόνο το μυαλό της.

Η πρωτιά της ως γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο είχε πιστοποιηθεί, όπως γράφουν εφημερίδες της χώρας, από την Παγκόσμια Ένωση των Ρεκόρ, τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

το μυστικό της, είπε κάποτε, ήταν ότι έτρωγε υγιεινά, αγαπούσε τους ανθρώπους και ήθελε να είναι χρήσιμη και διακριτική.

Η Tru είχε 11 παιδιά. Εννέα από αυτά πέθαναν, και τα άλλα δύο είναι τώρα πάνω από 80 ετών. Εχει 20 εγγόνια και 50 δισέγγονα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν εντός ημερών, λέει το Bloomberg – Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν εντός ημερών, λέει το Bloomberg – Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Ανώτατοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ προετοιμάζονται για πιθανή επίθεση στο Ιράν, με φόντο την κλιμάκωση της έντασης με το Ισραήλ και τις διεθνείς διπλωματικές κινήσεις
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Οι αναλυτές λένε ότι το Κρεμλίνο δίνει προτεραιότητα στον δικό του πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, καθώς και στις σχέσεις του με τα έθνη του Κόλπου που δεν θέλουν ένα ισχυρότερο Ιράν
LIFO NEWSROOM