Βερολίνο: 61χρονος επιτέθηκε σε τρία άτομα με χειροβομβίδα και μαχαίρι

Βερολίνο: 61χρονος επιτέθηκε με χειροβομβίδα και μαχαίρι- Τρεις τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν 61χρονο άνδρα, μετά από επίθεση με χειροβομβίδα και μαχαίρι στο Βερολίνο.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα. Δύο γυναίκες, 42 και 48 ετών, και ένας άνδρας τραυματίστηκαν όταν ο δράστης πέταξε μια χειροβομβίδα σε πόρτα πολυκατοικίας στην περιοχή Reinickendorf του Βερολίνου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος όρμησε προς την κατεύθυνση των δύο θυμάτων, τους επιτέθηκε με μαχαίρι και τους τραυμάτισε. Τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα τραύματα του άνδρα ήταν δυνητικά θανατηφόρα. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία σε μια γειτονική αυλή.

Οι αρχές εξακολουθούν να εξετάζουν τα πιθανά αίτια της επίθεσης και εάν ο δράστης και τα θύματα ήταν γνωστοί. Όπως συνηθίζει η γερμανική αστυνομία, δεν έχει αποκαλυφθεί καμία πληροφορία για για την ταυτότητα των θυμάτων ή του δράστη.

Ωστόσο, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, ο τραυματίας είναι από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ενώ ο ύποπτος δράστης είναι Σέρβος και οι δύο γυναίκες είναι επίσης σερβικής καταγωγής.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: «Απογοητευμένο» το Πατριαρχείο με την απόφαση του δικαστηρίου

Διεθνή / Μονή Σινά: «Απογοητευμένο» το Πατριαρχείο με την απόφαση του δικαστηρίου

Με γραπτή ανακοίνωσή της, η Πρωτόθρονη Εκκλησία της Ορθοδοξίας απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση της Αιγύπτου να βρει τρόπο ώστε να διατηρηθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής Σινά
LIFO NEWSROOM
Σαουδική Αραβία προειδοποιεί Ιράν: Συμφωνία με Τραμπ ή κίνδυνος ισραηλινού πλήγματος

Διεθνή / Η Σαουδική Αραβία προειδοποιεί το Ιράν: Συμφωνία με Τραμπ ή κίνδυνος ισραηλινού πλήγματος

Ο υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπας Χάλιντ μπιν Σαλμάν, μετέφερε μυστικό μήνυμα του Βασιλιά Σαλμάν στην ηγεσία του Ιράν, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο ισραηλινού πλήγματος εάν απορριφθεί η πρόταση Τραμπ για πυρηνική συμφωνία
LIFO NEWSROOM