Bενεζουέλα: Δολοφονήθηκε υποψήφιος βουλευτής του Μαδούρο, νεκρός και ο γραμματέας της αντιπολιτευόμενης νεολαίας

Bενεζουέλα: Δολοφονήθηκε υποψήφιος βουλευτής του Μαδούρο, νεκρός και ο γραμματέας της αντιπολιτευόμενης νεολαίας Facebook Twitter
0

Ένας υποψήφιος του Μαδούρο στις αμφιλεγόμενες εκλογές της Βενεζουέλας δολοφονήθηκε μετά από εισβολή αγνώστων στο σπίτι του.

Ο Jose Felix Pineda, 39χρονος δικηγόρος που είχε  αναλάβει την αναθεώρηση του συντάγματος και ήταν υποψήφιος για τη Συντακτική Συνέλευση πυροβολήθηκε τα μεσάνυχτα στο σπίτι του στη νοτιοανατολική πόλη Ciudad Bolivar.

Νεκρός είναι και ο Ρικάρντο Κάμπος, γραμματέας της αντιπολιτευόμενης νεολαίας Acción Democrática, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας.

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε η εφημερίδα El Nacional.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Εργάτες από το Μπανγκλαντές πήγαν για δουλειά στη Ρωσία και κατέληξαν στο μέτωπο της Ουκρανίας

Αντέδρασαν και ζήτησαν να αποχωρήσουν, αλλά αξιωματικοί τους απείλησαν με φυλάκιση, σωματική κακοποίηση ή ακόμη και θάνατο, αν αρνηθούν να εκτελέσουν εντολές
THE LIFO TEAM