«Άτονος» ο Ομπάμα για το Ισραήλ

«Άτονος» ο Ομπάμα για το Ισραήλ Facebook Twitter
0

Την ενόχληση των ΗΠΑ για τη λέξη «άτονος» με την οποία χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας Μοσέ Γιαλόν εξέφρασε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κέρι .

Ο υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου για να του τονίσει πως «είναι σαφές ότι οι παρατηρήσεις του δεν ήταν εποικοδομητικές». Τα σχόλια του Γιαλόν έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.

Η κυβέρνηση Ομπάμα παρείχε καθόλη την περίοδο «υψηλό επίπεδο βοήθειας στην ασφάλεια του Ισραήλ», δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ψάκι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ