Αστυνομική βαρβαρότητα στην Ουγγαρία: Συνοριοφύλακες ψέκασαν με σπρέι πιπεριού οικογένεια Σύρων προσφύγων με παιδιά

Αστυνομική βαρβαρότητα στην Ουγγαρία: Συνοριοφύλακες ψέκασαν με σπρέι πιπεριού οικογένεια Σύρων προσφύγων με παιδιά Facebook Twitter
0

Video που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των Ν.Υ. Τimes δείχνει τη στιγμή που Ούγγρος αστυνομικός ψεκάζει με σπρέι πιπεριού οικογένεια Σύρων προσφύγων και τους προτρέπει να γυρίσουν πίσω στη Σερβία.

Την ώρα εκείνη οι Σύροι πρόσφυγες παρακαλούσαν τους Ούγγρους συνοριοφύλακες να τους επιτρέψουν να περάσουν.

Μια γυναίκα ακούγεται να λέει «σας παρακαλούμε» για να ακολουθήσει ο ήχος από το σπρέι και το κλάμα ενός παιδιού. Ο συνοριοφύλακας αφού ψεκάζει ακούγεται να λέει: «Πηγαίνετε πίσω στη Σερβία!».Ο πρόσφυγας του λέει ότι υπάρχουν παιδιά ενώ την ώρα που η οικογένεια φαίνεται να φεύγει ακούγονται δύο παιδάκια να κλαίνε γοερά και οι γονείς να προσπαθούν να τα ηρεμήσουν.

Η γυναίκα ζητά επιτακτικά νερό από το σύζυγο της που κρατά το παιδί του στην αγκαλιά του ενώ στο χέρι του κρατά το άλλο παιδί του που φαίνεται να υποφέρει.

 «Σκυλιά, σας φτύνω», λέει οργισμένη η γυναίκα στους αστυνομικούς που ακούγεται να λέει επίσης «Η μικρή μου αγάπη δε μπορεί να ανοίξει τα μάτια της».

Αναφερόμενη στον αστυνομικό δηλώνει ότι της έκανε νόημα να πλησιάσει και μετά την ψέκασε.

Σύμφωνα με τους Ν.Υ. Τimes οι αστυνομικοί αφού ψέκασαν την οικογένεια παρέμειναν για λίγο στο σημείο και μετά έφυγαν με το όχημα τους.

Η ουγγρική αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Διεθνή / Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Ο Aaron Betsky, επιφανής καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Virginia Tech και πρόεδρος της Σχολής Αρχιτεκτονικής στο Taliesin από το 2017 έως το 2019, επιτίθεται μετωπικά στο γραφείο που ανέλαβε τη διαμόρφωση του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ