Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στο Norman Atlantic

Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στο Norman Atlantic Facebook Twitter
1

Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στο πλοίο Norman Atlantic, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στις 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα εντοπίστηκε στο γκαράζ στη γέφυρα 4, όπου πιθανότατα ξέσπασε η πυρκαγιά.

Μεταφέρθηκε στο Μπάρι προκειμένου να γίνει νεκροψία, όπως είπαν όμως οι ιατροδικαστές, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος αφού πρέπει να γίνει και τεστ DNA.

Με την ανεύρεση της σορού ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στο πλοίο, ανέρχεται πλέον στα 10 ενώ 18 είναι οι αγνοούμενοι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση-καταπέλτης δύο χρόνια μετά: «Προβλέψιμη και αποτρέψιμη» η τραγωδία του Titan

Διεθνή / Έκθεση-καταπέλτης δύο χρόνια μετά: «Προβλέψιμη» η τραγωδία του Titan

Η έκρηξη του βαθυσκάφους που στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, καταλήγει έπειτα από διετή έρευνα η Αμερικανική Ακτοφυλακή. Σοβαρές καταγγελίες για εκφοβισμό εργαζομένων και παρακάμψεις κανονισμών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια