Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στο Norman Atlantic

Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στο Norman Atlantic Facebook Twitter
1

Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στο πλοίο Norman Atlantic, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στις 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα εντοπίστηκε στο γκαράζ στη γέφυρα 4, όπου πιθανότατα ξέσπασε η πυρκαγιά.

Μεταφέρθηκε στο Μπάρι προκειμένου να γίνει νεκροψία, όπως είπαν όμως οι ιατροδικαστές, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος αφού πρέπει να γίνει και τεστ DNA.

Με την ανεύρεση της σορού ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στο πλοίο, ανέρχεται πλέον στα 10 ενώ 18 είναι οι αγνοούμενοι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Εν αναμονή της μεγαλύτερης συγκέντρωσης της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη του Άντριου

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η μεγαλύτερη συγκέντρωση της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη Άντριου

Ένα από τα ζητήματα που εξακολουθεί να ταλανίζει τους ηγέτες της Κοινοπολιτείας είναι το αν Άντριου θα παραμείνει στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια