Ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα παραστεί στην αυριανή ακολουθία -Αισθάνεται δυσφορία

Ανησυχία για τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα παραστεί στην αυριανή ακολουθία -Αισθάνεται δυσφορία Facebook Twitter
Φωτ: GettyImages
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί στην αυριανή ακολουθία στον καθεδρικού ναό του Αγίου Παύλου, στο πλαίσιο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της.

Το παλάτι ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα αισθάνθηκε δυσφορία και έλαβε «απρόθυμα» την απόφαση να μην δώσει το «παρών». Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, θα συμμετάσχει στην σημερινή εκδήλωση.

«Η βασίλισσα απόλαυσε πολύ τη σημερινή παρέλαση και την επίδειξη των αεροσκαφών, αλλά αισθάνθηκε κάποια δυσφορία. Λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι και τα όσα απαιτούνται για να συμμετάσχει στην αυριανή ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, η Αυτού Μεγαλειότητα με μεγάλη απροθυμία αποφάσισε ότι δεν θα δώσει το παρών», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Η βασίλισσα ανυπομονεί να συμμετάσχει στην αποψινή εκδήλωση φωταγώγησης στο Κάστρο του Γουίνδσορ και θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους έκαναν σήμερα την ημέρα αξέχαστη», προσθέτει.

Η αποψινή εκδήλωση είναι το επόμενο σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο του Ιωβηλαίου.

Πρόκειται για μια διπλή τελετή που περιλαμβάνει τη βασίλισσα και τον εγγονό της πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο πρίγκιπας θα βρίσκεται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου βρίσκεται το «Δέντρο των Δέντρων».

Αυτό θα ανάψει όταν η βασίλισσα Ελισάβετ αγγίξει συμβολικά μια σφαίρα, περίπου 35 χλμ. μακριά στο κάστρο του Ουίνδσορ
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ