ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Άνδρας άγγιξε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και φρουροί έπεσαν πάνω του -Η στιγμή της σύλληψής του

Άνδρας άγγιξε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ: -Η στιγμή της σύλληψής του Facebook Twitter
0

Αναστάτωση επικράτησε στο Γουεστμίνιστερ, όταν ένας άνδρας πλησίασε και άγγιξε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, ενώ πολίτες στέκουν για ώρες στην ουρά προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο άνδρας βγήκε από τη γραμμή, ανέβηκε τα σκαλιά και άγγιξε το φέρετρο, ενώ άνδρες των αρχών έπεσαν πάνω του για να τον πιάσουν.

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης άνδρα που άγγιξε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

«Η Διοίκηση Κοινοβουλευτικής και Διπλωματικής Προστασίας συνέλαβε έναν άνδρα στην αίθουσα του Γουέστμινστερ μετά από αναταραχή», σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

Να σημειωθεί ότι η βρετανική κυβέρνηση έκανε σήμερα έκκληση στους πολίτες να μη συρρέουν στο Λονδίνο για να σταθούν στην ουρά και να προσκυνήσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ καθώς η τεράστια ζήτηση σημαίνει ότι ο χρόνος αναμονής ξεπερνά τις 24 ώρες.

Το υπουργείο Πολιτισμού δήλωσε ότι θα «παγώσει» την είσοδο στην ουρά αν η ζήτηση αυξηθεί πολύ και στη μια μετά τα μεσάνυχτα τοπική ώρα ανακοίνωσε: «Σας παρακαλούμε μην πηγαίνετε εκεί».

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη προσκυνήσει έχοντας περιμένει υπομονετικά επί ώρες μέσα στο κρύο για να αποτίσουν φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα.

Το κοινό μπορεί να αποτίσει φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα ως τις 06:30 (τοπική ώρα, 08:30 ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας, ημέρα τέλεσης της κηδείας.

Διεθνή
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ