Άμπερ Χερντ: Άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε κάθε ημέρα

Άμπερ Χερντ: Άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε κάθε ημέρα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Άμπερ Χερντ είπε στο δικαστήριο ότι δέχεται κάθε λεπτό παρενόχληση, μεταξύ άλλων απειλές για τη ζωή της, από τη στιγμή που κατηγόρησε τον Τζόνι Ντεπ για κακοποίηση. 

Στην τελευταία της κατάθεση στη δίκη, που ολοκληρώνεται σήμερα, η 36χρονη ηθοποιός είπε ότι απλά θέλει «να με αφήσει ήσυχη ο Τζόνι»

Η ζωή της, ανέφερε, πλέον διέπεται από ειδικούς «κανόνες», προκειμένου να αποφεύγει τις κρίσεις άγχους. «Οι φίλοι μου πρέπει να ζουν με ένα σύνολο ανείπωτων κανόνων για το πώς μπορούν να με αγγίζουν», σημείωσε. 

«Με παρενοχλούν, με απειλούν, με ταπεινώνουν κάθε ημέρα», τόνισε η 36χρονη ηθοποιός. «Άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε. Κάθε ημέρα. Άνθρωποι θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων. Και μου το λένε. Ο Τζόνι απείλησε- μου το υποσχέθηκε- ότι αν ποτέ τον εγκατέλειπα, θα με έκανε να τον σκέφτομαι κάθε ημέρα που θα ζούσα», ανέφερε ακόμη. 

Ιδιαίτερα τεταμένη ήταν η διαδικασία των ερωτήσεων που δέχθηκε από την συνήγορο του Τζόνι Ντεπ, την Καμίλ Βάσκεζ. Μεταξύ άλλων, η δικηγόρος ρώτησε την Χερντ για την απουσία μελανιών από το πρόσωπό της σε αρκετές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο μετά το περιστατικό που σύμφωνα με την ηθοποιό ο Ντεπ την χτύπησε.

«Προφανώς υπάρχει μια μελανιά στο πρόσωπό μου. Είναι καλυμμένη από το μακιγιάζ, ως συνήθως», απάντησε η ηθοποιός. Οι δικηγόροι της Χερντ την ρώτησαν αν ποτέ είχε φτιάξει ψεύτικες μελανιές ή αν είχε αλλοιώσει φωτογραφίες που να δείχνουν κακοποίηση από τον Ντεπ. «Απολύτως όχι», ήταν η απάντησή της.

Ο Τζόνι Ντεπ «υποσχέθηκε ότι θα με κατέστρεφε. Θα κατέστρεφε την καριέρα μου και θα μου στερούσε τη ζωή μου. Ο θάνατος ήταν η μόνη διαφυγή. Αν έφευγα, αυτό θα μου έκανε. Μου υποσχέθηκε παγκόσμια ταπείνωση», κατέθεσε η Χερντ. 

«Η παρενόχληση και η ταπείνωση, η καμπάνια εναντίον μου που επαναλαμβάνεται κάθε ημέρα στα social media και τώρα μπροστά στις κάμερες. Κάθε ημέρα πρέπει να ξαναζώ το τραύμα», τόνισε προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.   

«Αυτό είναι φριχτό, είναι ταπεινωτικό για οποιονδήποτε άνθρωπο που πρέπει να το περάσει. Και ίσως είναι εύκολο να το ξεχνούν, αλλά είμαι άνθρωπος. Σήμερα δεν μπορώ να έχω καριέρα, άνθρωποι δεν μπορούν να σχετίζονται μαζί μου, εξαιτίας των απειλών και των επιθέσεων που θα πρέπει να αντέξουν», συνέχισε. 

Η υπόθεση αφορά την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση που έκανε ο Τζόνι Ντεπ στην Άμπερ Χερντ για άρθρο που είχε γράψει στην Washington Post το 2018, στο οποίο ανέφερε ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η πρώην σύζυγός του «απάντησε» επίσης με αγωγή. 

Στην τελευταία της κατάθεση εξέφρασε την ελπίδα η υπόθεση αυτή να της επιτρέψει να ανακτήσει τη «φωνή» της και τόνισε πως είχε «το δικαίωμα ως Αμερικανίδα» να δημοσιεύσει το άρθρο. «Ξέρω πόσοι πολλοί άνθρωποι θα βγουν και θα πουν οτιδήποτε για εκείνον. Αυτή είναι η δύναμή του. Για αυτό έγραψα το άρθρο», τόνισε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκεί 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Διεθνή / Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκούν 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Ο Μάριο Ντράγκι επιστρέφει με σχέδιο αναγέννησης της ευρωπαϊκής οικονομίας. Νέος ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, κλιματική κρίση, άμυνα και η μάχη για την ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. – όλα κρέμονται από μια πολιτική ισορροπία.
LIFO NEWSROOM
Σκοτώθηκε στα 114 ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον πάτησε αυτοκίνητο

Διεθνή / Νεκρός στα 114 του ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο Fauja Singh παρασύρθηκε από οδηγό στο χωριό του στην Ινδία - «Να τρώτε λιγότερο, να τρέχετε περισσότερο και να είστε χαρούμενοι. Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας» είπε ο «τυφώνας με το τουρμπάνι» σε πρόσφατη συνέντευξη
LIFO NEWSROOM
Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Διεθνή / Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Η ντε φάκτο διχοτόμηση του νησιού διατηρείται μέχρι σήμερα, με τη Βόρεια Κύπρο να τελεί υπό τουρκική στρατιωτική κατοχή και τη «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» να αναγνωρίζεται διεθνώς μόνο από την Άγκυρα.
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Διεθνή / Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Περισσότερο από έναν αιώνα μετά τη σφαγή εκατοντάδων ανθρώπων και τη λεηλασία ολόκληρων κοινοτήτων στη Νίγηρα, η Γαλλία δηλώνει για πρώτη φορά διατεθειμένη να συνομιλήσει για ιστορική αποκατάσταση, χωρίς ωστόσο να αναγνωρίζει επίσημα ευθύνη
LIFO NEWSROOM
Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Διεθνή / Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Στόχος της συνάντησης, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων, Κίνα και Ισπανία είναι να συμφωνηθεί ένα αναλυτικό σχέδιο πολιτικών, οικονομικών και νομικών ενεργειών ώστε να τερματιστεί η κατοχή του Ισραήλ στα παλαιστινιακά εδάφη
LIFO NEWSROOM
Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα και άλλα τέσσερα ευρωπαϊκά κράτη

Διεθνή / Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι Δανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία θα δοκιμάσουν μια εφαρμογή για επαλήθευση ηλικίας, με στόχο την απαγόρευση πρόσβασης παιδιών σε επιβλαβές περιεχόμενο
LIFO NEWSROOM