Amazon: Προσφέρει μπόνους 3.500 λίρες σε νέους εργαζόμενους - Ενόψει Χριστουγέννων

Amazon is offering $4,000 bonuses to lure UK workers as Britain faces labor crunch Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / GETTY IMAGES
0

Αυξήσεις μισθών και μπόνους σε υπαλλήλους τους προσφέρουν επιχειρήσεις στη Βρετανία, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της έλλειψης εργατικού δυναμικού.

Στο πλαίσιο αυτό, η Amazon προσφέρει μισθολογικά μπόνους ύψους 3.000 λιρών (πάνω από 3.500 ευρώ) σε νέους εργαζόμενους, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων - οπότε και αυξάνεται το διαδικτυακό εμπόριο και ο όγκος αποστολών.

Σύμφωνα με το CNBC, εργαζόμενος σε αποθήκη στην πόλη Exeter αναμένεται να λάβει μπόνους 3.000 λιρών, ενώ μία θέση εργασίας στην εταιρεία με έδρα το Λονδίνο προσφέρει μπόνους 2.000 λιρών.

Το «καλωσόρισμα» των νέων εργαζομένων γενικότερα σε αποθήκες της Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνοδεύεται από μπόνους 1.500 λιρών.

Το βασικό ωρομίσθιο στο Λονδίνο φτάνει τις 11.10 λίρες, με τις υπερωρίες να κυμαίνονται στις 22.20 λίρες. Ο μέσος όρος του ωρομίσθιου εργαζομένων σε αποθήκες στη Βρετανία κυμαίνεται στις 10.16 λίρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Indeed.

Με πληροφορίες από CNBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM