Άγρια επεισόδια σε φιλικό παιχνίδι της Μακάμπι Χάιφα στη Γαλλία

Άγρια επεισόδια σε φιλικό παιχνίδι της Μακάμπι Χάιφα στη Γαλλία Facebook Twitter
3

Η Ισραηλινή ποδοσφαιρική ομάδα Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και έπαιξε φιλικό παιχνίδι με τη Λιλ, στο προπονητικό κέντρο του Σάλτσμπουργκ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της εισβολής οπαδών στο αγωνιστικό χώρο.

Κάποιοι από τους άνδρες που κρατούσαν σημαίες της Παλαιστίνης και φώναζαν συνθήματα κατά της επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας επιτέθηκαν μάλιστα στους παίκτες της Μακάμπι Χάιφα. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ήταν ποδοσφαιριστής της Μακάμπι που κλώτσησε πρώτος φίλαθλο και έδωσε την αφορμή για την επίθεση.

 

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθούν και ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φίλαθλοι που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν Αυστριακής και Τουρκικής καταγωγής.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Προσφέρεται να ανοίξει ξανά τα Στενά του Ορμούζ αν οι ΗΠΑ άρουν τον αποκλεισμό τους

Η πρόταση του Ιράν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ με αντάλλαγμα την άρση του αμερικανικού αποκλεισμού και τον τερματισμό του πολέμου εντείνει το γεωπολιτικό αδιέξοδο και προκαλεί νέα αναταραχή στις διεθνείς αγορές ενέργειας
THE LIFO TEAM