Αγγλία: Μαξιλαροπόλεμος με βοήθεια για την Ελλάδα

Αγγλία: Μαξιλαροπόλεμος με βοήθεια για την Ελλάδα Facebook Twitter
1

Η εθελοντική ομάδα PoWer απαρτίζεται από 21 Έλληνες και Κύπριους φοιτητές πανεπιστημίων της Αγγλίας και διαθέτει πάνω από 120 εθελοντές από διάφορες χώρες του κόσμου. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει έχουν ως στόχο την στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου "Δεσμός" που εδρεύει στην Ελλάδα.

Στην τελευταία τους εκδήλωση έχουν θέσει ένα δεύτερο στόχο. Να σπάσουν το ρεκόρ γκίνες για μαξιλαροπόλεμο. Στις 8 Μαρτίου, στο αθλητικό κέντρο του Λιντς αναμένεται να συγκεντρωθούν περίπου 5.000 άνθρωποι, ο καθένας με το μαξιλάρι του. Το προηγούμενο ρεκόρ σημειώθηκε πέρυσι, στις 27 Αυγούστου σε μια συναυλία όπου συμμετείχαν 3.813 άτομα.

Η κάθε συμμετοχή, όπως γράφει το Έθνος, θα συμβάλει στην όλη προσπάθεια και με μια ελάχιστη χρηματική δωρεά, ενώ κάθε μαξιλάρι θα θα αντιστοιχεί σε ένα κιλό ή μία συσκευασία ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε ιδρύματα της Ελλάδας. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης για ελληνικά σχολεία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM
ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια