Αφγανιστάν: Ταλιμπάν διασκεδάζουν σε λούνα παρκ, σε συγκρουόμενα και αλογάκια

Αφγανιστάν: Βίντεο δείχνει Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια Facebook Twitter
0

Τη νίκη τους μετά την κατάληψη της εξουσίας στην Καμπούλ φαίνεται να απολαμβάνουν σε λούνα παρκ και γυμναστήρια οι Ταλιμπάν, την ώρα που το φως της δημοσιότητας βλέπουν εικόνες και βίντεο με τις δραματικές προσπάθειες χιλιάδων κατοίκων να εγκαταλείπουν με κάθε τρόπο το Αφγανιστάν.

Βίντεο που ανέβασε στο Twitter ο ρεπόρτερ του Reuters, Χαμίντ Σαλίζι, ο οποίος ζει στην Καμπούλ  δείχνει Ταλιμπάν να ανεβαίνουν σε αλογάκια του καρουζέλ και συγκρουόμενα σε λούνα παρκ της πόλης, η εξουσία της οποίας κατελήφθη από τους ίδιους.

Μάλιστα, όπως φαίνεται να αποτυπώνουν τα βίντεο, κάποιοι από τους Ταλιμπάν κρατούν στα χέρια τους το όπλο, την ώρα που οδηγούν τα αυτοκινητάκια στην πίστα με τα συγκρουόμενα.

Σε διαφορετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter, στον λογαριασμό ενημερωτικής ιστοσελίδας του Λιβάνου, φερόμενα μέλη των Ταλιμπάν έχουν μπει σε γυμναστήριο και δοκιμάζουν διάφορα όργανα.

Σε άλλο βίντεο φαίνονται Ταλιμπάν να έχουν ανέβει πάνω σε ένα τραμπολίνο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Διεθνή / Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελεία
NEWSROOM