86χρονη νοίκιασε μια παμπ για τους μοναχικούς των Χριστουγέννων

86χρονη νοίκιασε μια παμπ για τους μοναχικούς των Χριστουγέννων Facebook Twitter
1

86χρονη Βρετανή που έχασε το σύζυγό της πριν από 12 χρόνια αποφάσισε να νοικιάσει μια ολόκληρη πάμπ για να γιορτάσουν όλοι μαζί οι συνάνθρωποι της που είναι μόνοι στις γιορτές.

Η 86χρονη θα πληρώσει 1.500 δολάρια για τη βραδιά προσφέροντας μαζί με τη ζεστασιά, ένα πλήρες γεύμα και δύο μπουκάλι κρασί για κάθε ένα από τα τραπέζια του μαγαζιού.

Η 86χρονη πρώην δασκάλα ανέφερε σχετικά: «Συνήθως δίνω λεφτά σε φιλανθρωπίες τα Χριστούγεννα, αλλά φέτος αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό».

Ένας από τους μοναχικούς ανθρώπους είναι και ο κ. Μπούρσακ ο οποίος αφού επικρότησε την πρωτοβουλία της 86χρονης, έδωσε και μια συμβουλή, καθώς επί 20 χρόνια φρόντιζε ηλικιωμένους.

 «Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να δώσουμε στους ηλικιωμένους στις γιορτές  είναι να τους αφήσουμε να λένε ιστορίες», είπε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια