5χρονος με στολή Chucky τρομοκρατεί γειτονιά στην Αλαμπάμα: «Παραλίγο να πάθω ανακοπή»

5χρονος με στολή Chucky τρομοκρατεί γειτονιά στην Αλαμπάμα: «Παραλίγο να πάθω ανακοπή» Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook/Kendra Walden
0

Υπάρχουν μερικές εικόνες που ξυπνούν τους μεγαλύτερους φόβους. Κάτι τέτοιο βίωσε η Kendra Walden, η οποία είδε σε δρόμο της Αλαμπάμα μία φιγούρα με τη μορφή του Chucky, της κούκλας-δολοφόνου από το θρίλερ «Child's Play».

Η 31χρονη Αμερικανίδα ήταν στο όχημά της, μαζί με συνεργάτες της, όταν είδαν τον Chucky.

«Έκανα ανακαίνιση ενός σπιτιού στην περιοχή και εγώ και μερικοί από τους υπαλλήλους μου γυρίζαμε σπίτι. Όταν τον πλησιάσαμε, είδαμε ότι ήταν αληθινός» είπε. 

Αυτό που ακολούθησε, φυσικά, ήταν κραυγές.  «Μας κατατρόμαξε» σημείωσε η Walden και είπε πως σε περίπτωση που ο αδελφός της, που είναι πεζοναύτης, ήταν μαζί της εκείνη τη μέρα, «θα πέθαινε επί τόπου». «Ο μεγαλύτερος φόβος του σε όλο τον κόσμο είναι ο Chucky». 

Αφού απομακρύνθηκαν από το σημείο, αποφάσισαν να κάνουν στροφή για να τους λυθεί η απορία σχετικά με το τι είναι. Ανακάλυψαν πως επρόκειτο απλώς για ένα αγοράκι με μάσκα του τρομακτικού χαρακτήρα. 

«Όταν γυρίσαμε, το αγόρι είχε βγάλει τη μάσκα του, αλλά την έβαλε και πάλι και πέρασε στο δρόμο». Τότε, είδαν την ευκαιρία να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες. 

«Αγαπητοί γονείς αυτού του μικρού αγοριού με το κοστούμι του Chucky. Μαζέψτε το παιδί σας. Παραλίγο να πάθω ανακοπή» έγραψε η 31χρονη στο Facebook, δημοσιεύοντας και μερικές εικόνες από τη συνάντηση-θρίλερ. 

Η ανάρτησή της έχει γίνει viral και μετρά χιλιάδες σχόλια και likes. 

Με πληροφορίες από NBC

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο

Ο Βρετανός μονάρχης ήταν απών στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο Κάρολος φορά τη γραβάτα, σύμβολο της ελληνικής καταγωγής του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ