ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τραμπ για εισβολή στο Καπιτώλιο: Αυτοί που παραβίασαν τους νόμους θα πληρώσουν [ΒΙΝΤΕΟ]

Τραμπ για εισβολή στο Καπιτώλιο: Αυτοί που παραβίασαν τους νόμους θα πληρώσουν [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Νέο μήνυμα Τραμπ: Αυτοί που παραβίασαν τους νόμους πρέπει να τιμωρηθούν (EPA/Αρχείο)
0

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε νέο μήνυμα μέσω Twitter, το πρώτο μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο, κάνοντας λόγο ξανά για ομαλή, πλέον, μετάβαση της εξουσίας.

«Η Αμερική πρέπει πάντα να είναι ένα κράτος του Νόμου και της Τάξης και αυτοί που παραβίασαν τους Νόμους πρέπει να τιμωρηθούν» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αιματηρή εισβολή των οπαδών του, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι αφού «το Κογκρέσο κύρωσε τα αποτελέσματα, νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί την 20ή Ιανουαρίου».

«Στρέφω την προσοχή μου τώρα στο να εξασφαλίσω την ομαλή και απροβλημάτιστη μεταβίβαση της εξουσίας», είπε προσθέτοντας πως είναι «η στιγμή που απαιτείται επούλωση και συμφιλίωση».

Δήλωσε δε, ότι αυτοί που ενεπλάκησαν στα βίαια επεισόδια της Τετάρτης, τους οποίους νωρίτερα είχε αποκαλέσει «πατριώτες», δεν «αντιπροσωπεύουν» τις ΗΠΑ και θα «πληρώσουν» για τις πράξεις τους ενώ δεν αναφέρει ούτε μία φορά το όνομα του νέου εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κέιλι Μακενάνι, σε σύντομη παρέμβασή της, διαβεβαίωσε ότι ο Τραμπ και η κυβέρνησή του «καταδικάζουν με τον πλέον σθεναρό τρόπο» τα επεισόδια στο Καπιτώλιο.

Υπενθυμίζεται δε ότι τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Instagram και Facebook έχουν από χθες μπολοκάρει τους λογαριασμούς του Τραμπ επ' αόριστον.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ