ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που εμπλέκεται στο θανατηφόρο πυροβολισμό στο Καπιτώλιο

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που εμπλέκεται στο θανατηφόρο πυροβολισμό στο Καπιτώλιο Facebook Twitter
Getty Images
0

Σε διαθεσιμότητα έχει τεθεί ένας αξιωματικός της αστυνομίας Καπιτωλίου, ο οποίος εμπλέκεται σε θανατηφόρο πυροβολισμό κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίωσν στο Κογκρέσο. 

Αυτό έκανε γνωστό ο αρχηγός της αστυνομίας του Καπιτωλείου, Στίβεν Σουντ, o οποίος ανέφερε πως η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη. 

 

Ο Σουντ δήλωσε ότι η αστυνομία του Καπιτωλίου διεξάγει επίσης «ενδελεχή έρευνα» για την επίθεση στο Καπιτώλιο, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, των πολιτικών και των διαδικασιών ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται, πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν, όταν υποστηρικτές του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM