Απεργία την Πρωτομαγιά

Γερμανία: Μυστήριο με την εξαφάνιση του δίμετρου, ξύλινου πέους από το βουνό

Γερμανία: Μυστήριο με την εξαφάνιση του δίμετρου, ξύλινου πέους από το βουνό Facebook Twitter
0

Έρευνα ξεκίνησε η γερμανική αστυνομία μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση ενός περίεργου γλυπτού, φαλλικού σχήματος από μια βουνοπλαγιά στη Βαυαρία.

Το ξύλινο γλυπτού ύψους δύο μέτρων εικάζεται ότι απομακρύνθηκε το σαββατοκύριακο, όπως ανέφερε η εφημερίδα Allgaeuer Zeitung.

Το ξύλινο γλυπτό στεκόταν εδώ και χρόνια στο βουνό Grünten, νοτιοδυτικά του Μονάχου. Τώρα, το μόνο που απομένει από το μνημείο είναι ένα μικρό κούτσουρο και μερικά κομμάτια ξύλου.

Άγνωστο παραμένει ποιος φιλοτέχνησε και ανέγειρε το συγκεκριμένο γλυπτό, το οποίο, ωστόσο, έχει γίνει ορόσημο στο βουνό Grünten προσελκύοντας πολλούς πεζοπόρους και επισκέπτες.

Ακόμη και η διαδικτυακή υπηρεσία χαρτών Google Maps είχε καταγράψει το γλυπτό ως «πολιτιστικό μνημείο».

Κανείς δεν ξέρει πώς το γλυπτό των 200 κιλών, όμως, απομακρύνθηκε από το βουνό.

Μια θεωρία, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, αναφέρει ότι το γλυπτό ήταν ένα ανεπιθύμητο δώρο γενεθλίων, που δημιουργήθηκε από μια ομάδα νεαρών ανδρών ως αστείο για έναν φίλο. Όταν εκείνος δεν αποδέχτηκε το δώρο, το μετέφεραν στο βουνό με έλκηθρο και το άφησαν εκεί.

Τη Δευτέρα η αστυνομία στην πόλη Kempten της Βαυαρίας δήλωσε ότι είχε ξεκινήσει έρευνα, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, για να ερευνηθεί η εξαφάνισή του. Αλλά δεν είναι σίγουροι τι θα κάνουν αν βρεθεί ο ένοχος.

«Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ποινικό αδίκημα ή όχι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Holger Stabik στην Allgaeuer Zeitung.

Είπε ότι η αστυνομία θα δυσκολευόταν επίσης να προσδιορίσει ποιος θα μπορούσε να είναι το θύμα στην υπόθεση, καθώς το άγαλμα δεν έχει ιδιοκτήτη.

Ο δήμαρχος του κοντινού Rettenberg, Nikolaus Weissinger, είπε ότι η εξαφάνιση του γλυπτού είναι «ντροπή».

Ανάλογη εξαφάνιση γλυπτού έγινε και στη Γιούτα των ΗΠΑ πριν από λίγες ημέρες. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ένας μεταλλικός μονόλιθος ύψους σχεδόν 4 μέτρων.

Ο μονόλιθος δε, είχε επίσης εντοπιστεί τυχαία προκαλώντας διάφορες θεωρίες και εικασίες για την προέλευσή του.

Με πληροφορίες του BBC/Allgaeuer Zeitung

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ