Οχάιο: Νεκρός 14χρονος που εξαφανίστηκε πριν ένα μήνα - Βρέθηκε σφηνωμένος σε καμινάδα

Οχάιο: Νεκρός 14χρονος που εξαφανίστηκε πριν ένα μήνα - Βρέθηκε σφηνωμένος σε καμινάδα Facebook Twitter
0

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του 14χρονου που εξαφανίστηκε στον δρόμο για το σχολείο του, πριν από περίπου ένα μήνα, καθώς οι αρχές πιστεύουν πως βρέθηκε νεκρός σε μια καμινάδα.

«Δεν είναι η έκβαση που θέλαμε, αλλά τουλάχιστον υπάρχει επίλογος για την οικογένεια», σχολίασε ο Ρόμπερτ Χίκμαν, επικεφαλής της αστυνομίας του Οχάιο.

Η αιτία θανάτου του Χάρλεϊ Ντίλι αποδίδεται σε ασφυξία, ανέφερε ο ιατροδικαστής της Οτάβα, Νταν Κάντιγκαν σε επίσημο δελτίο τύπου, σημειώνοντας πως ο 14χρονος φαίνεται πως πέθανε από ατύχημα. 

Οχάιο: Νεκρός 14χρονος που εξαφανίστηκε πριν ένα μήνα - Βρέθηκε σφηνωμένος σε καμινάδα Facebook Twitter

Τον Χάρλεϊ είχαν δει τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου στο Πορτ Κλίντον όταν έφυγε για το σχολείο του, μεταξύ 6 και 7 το πρωί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τουλάχιστον 75 αστυνομικοί «χτένιζαν» περισσότερα από 150 εκτάρια της περιοχής με ελικόπτερα, εκπαιδευμένους σκύλους και ειδικές ομάδες διάσωσης προκειμένου να τον εντοπίσουν όλο αυτό το διάστημα.

Οχάιο: Νεκρός 14χρονος που εξαφανίστηκε πριν ένα μήνα - Βρέθηκε σφηνωμένος σε καμινάδα Facebook Twitter

Στην διάρκεια μιας ακόμη επιχείρησης την Δευτέρα, οι αρχές περιόρισαν τις έρευνες σε μια άδεια εξοχική κατοικία υπό ανακαίνιση. Σύμφωνα με τον Χίκμαν, δεν βρέθηκαν ούτε σημάδια παραβίασης στην είσοδο του σπιτιού, ενώ υπήρχε επίσης κλειδοθήκη. 

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα. «Το μπουφάν του Χάρλεϊ και τα γυαλιά του βρέθηκαν στον δεύτερο όροφο του σπιτιού δίπλα σε μια καμινάδα από τούβλο. Στη συνέχεια ήμασταν σε θέση να ανακαλύψουμε αυτό που πιστεύουμε πως ήταν ο Χάρλεϊ, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στην καμινάδα», ανέφερε ο ίδιος.

Οχάιο: Νεκρός 14χρονος που εξαφανίστηκε πριν ένα μήνα - Βρέθηκε σφηνωμένος σε καμινάδα Facebook Twitter

Η τελική αναγνώριση της σορού εκκρεμεί καθώς και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, σύμφωνα με τις αρχές.

«Φαίνεται πως πρόκειται για ατύχημα, πως ο Χάρλεϊ σκαρφάλωσε μέσω της κεραίας στην σκεπή και μπήκε στην καμινάδα. Μόλις βρέθηκε στην καμινάδα, το μπουφάν και τα γυαλιά του έπεσαν μέσω του αεραγωγού στον δεύτερο όροφο του σπιτιού, αλλά η καμινάδα ήταν κλειστή μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου με αποτέλεσμα να παγιδευτεί», πρόσθεσε ο αστυνομικός επικεφαλής των ερευνών.

Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές γιατί ο 14χρονος προσπάθησε να μπει στο σπίτι μέσω της καμινάδας.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ