ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βρετανία: Καθάριζαν το σπίτι νεκρού συγγενή και πέταξαν 15.000 λίρες στην ανακύκλωση

Βρετανία: Καθάριζαν το σπίτι νεκρού συγγενή και πέταξαν 15.000 λίρες στην ανακύκλωση Facebook Twitter
0

Ένα ζευγάρι στη Βρετανία που πέταξε κατά λάθος 15.000 λίρες στην ανακύκλωση, γλίτωσε τα χρήματα χάρη στην παρατηρητικότητα των υπαλλήλων του κέντρου ανακύκλωσης.

Το παράξενο «ταξίδι» των 15.000 λιρών ξεκίνησε όταν το ζευγάρι πήγε να καθαρίσει το σπίτι ενός συγγενή τους που είχε πρόσφατα πεθάνει. Ανάμεσα στα πράγματα που πέταξαν ήταν και ένα κουτί που το άφησαν στην ανακύκλωση, χωρίς να γνωρίζουν ότι περιείχε χρηματικό ποσό μέσα.

Το προσωπικό του κέντρου ανακύκλωσης βρήκε ένα κουτί με ένα καλώδιο και, ανοίγοντάς το για τον διαχωρισμό, βρήκε το χρηματικό ποσό. Υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία και το ζευγάρι τελικώς εντοπίστηκε. Η εταιρεία κατάφερε μέσα από τις κάμερες να ταυτοποιήσει το ανδρόγυνο και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, τους επέστρεψαν τα χρήματα.

Μιλώντας στο Skynews, μετά την περιπέτεια, το ζευγάρι εξήγησε πως ο συγγενής τους είχε τη συνήθεια να κρύβει χρήματα στο σπίτι του.

Με πληροφορίες από Skynews

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM