Εκλογές στη Βρετανία: Στις 31 Ιανουαρίου το Brexit «χωρίς αν ή αλλά» δεσμεύτηκε ο Τζόνσον

Εκλογές στη Βρετανία: Στις 31 Ιανουαρίου το Brexit «χωρίς αν ή αλλά» δεσμεύτηκε ο Τζόνσον Facebook Twitter
«Xωρίς αν ή αλλά» στις 31 Ιανουαρίου το Brexit, διεμήνυσε ο θριαμβευτής των βουλευτικών εκλογών, Μπόρις Τζόνσον - EPA
0

Το Brexit θα υλοποιηθεί «εγκαίρως στις 31 Ιανουαρίου χωρίς "αν ή αλλά"», δεσμεύτηκε ο ηγέτης των Συντηρητικών Μπόρις Τζόνσον μετά τη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Πέμπτη στη Βρετανία.

«Θα υλοποιήσουμε το Brexit εγκαίρως στις 31 Ιανουαρίου, χωρίς αν ή αλλά ούτε ίσως», δήλωσε ο Τζόνσον απευθυνόμενος σε πλήθος υποστηρικτών του που τον επευφημούσε.

«Τα καταφέραμε, το κάναμε», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές αυτές έδωσαν τέλος στην απειλή για τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος. Με αυτήν την εντολή θα μπορέσουμε επιτέλους να υλοποιήσουμε το Brexit, πρόσθεσε.

Το καθαρό αποτέλεσμα με σαρωτική νίκη των Τόρις σημαίνει πως δεν επίκειται δεύτερο δημοψήφισμα και πως το διαζύγιο από την Ευρώπη είναι αναπόφευκτο. Το Συντηρητικό Κόμμα της Μεγάλης Βρετανίας έλαβε την αυτοδυναμία στις εκλογές της Πέμπτης, κερδίζοντας - σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα - περισσότερες από 326 έδρες. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ