Κάλεσε όλους τους συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο για να δουν την υιοθεσία του

Κάλεσε όλους τους συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο για να δουν την υιοθεσία του Facebook Twitter
1

Ένας 5χρονος στο Μίσιγκαν προσκάλεσε ολόκληρη την τάξη του στο νηπιαγωγείο για να δουν από κοντά την υιοθεσία του, προκαλώντας συγκίνηση σε χιλιάδες κόσμου.

Το μικρό αγόρι, που ονομάζεται Μάικλ, μπήκε επισήμως στην καινούργια του οικογένεια κατόπιν δικαστικής απόφασης που εκδόθηκε την Πέμπτη.

Η κομητεία Κεντ δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία που δείχνει τον Μάικλ να κάθεται αναπαυτικά και χαλαρός σε μια μεγάλη καρέκλα, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, δίπλα στους θετούς γονείς του.

Πίσω τους, χαρούμενοι οι συμμαθητές του κουνούν ξυλάκια που έχουν πάνω τους μια κόκκινη καρδιά.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, κάθε παιδί συστήθηκε ξεχωριστά, εξηγώντας γιατί έπρεπε να έρθουν να γιορτάσουν. «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερος φίλος μου», είπε ένα μικρό αγόρι, που ονομάζεται Στίβεν. «Το όνομά μου είναι Λίλη και αγαπώ τον Μάικλ», είπε ένα κορίτσι στην δικαστή Πατρίτσια Γκάρνερ.

«Ξεκινήσαμε την σχολική χρονιά ως οικογένεια. Η οικογένεια δεν χρειάζεται να είναι το DNA, επειδή οικογένεια σημαίνει αγάπη και υποστήριξη», είπε η δασκάλα του Μάικλ.

 

Συμμαθητές, δάσκαλοι και γονείς ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκρότημα όταν άκουσαν την τελική απόφαση, που ολοκλήρωσε επισήμως την διαδικασία υιοθεσίας. 

Μιλώντας σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο 5χρονος Μάικλ είπε μετά την υιοθεσία του, «Αγαπώ τον μπαμπά μου!», με τον πατέρα του να χαμογελά εμφανώς συγκινημένος.

Η Πέμπτη ήταν η ετήσια Ημέρα Υιοθεσίας του δικαστηρίου του Κέντ, οπότε συνολικά 37 παιδιά «καλωσορίστηκαν με αγάπη και επισήμως στις οικογένειές τους».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορείται ότι υιοθετεί πρακτικές τύπου ICE στη μεταναστευτική πολιτική της

Ευρωπαϊκοί θεσμοί κατέληξαν σε συμφωνία για νέο πλαίσιο επιστροφών μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα, το οποίο προβλέπει ευκολότερες απελάσεις, δημιουργία κέντρων κράτησης εκτός ΕΕ και ισόβια απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ
THE LIFO TEAM
Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Η Βίβιαν Γουίλσον, η αποξενωμένη τρανς κόρη του Έλον Μασκ, είχε αρνηθεί ότι η ταυτότητά της ευθύνεται για τη δεξιά στροφή του. Ο ίδιος όμως απάντησε θετικά σε ανάρτηση που υποστήριζε ακριβώς αυτό.
THE LIFO TEAM
BLAKE LIVELY JUSTIN BALDONI

Διεθνή / Blake Lively και Justin Baldoni επιστρέφουν στα δικαστήρια

Η νομική ομάδα της ηθοποιού έχει ασκήσει αγωγή εναντίον του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «It Ends with Us» για την καταβολή δικαστικών εξόδων και αποζημίωσης, αναζωπυρώνοντας μια δικαστική διαμάχη που διαρκεί χρόνια
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 10 νεκροί εν μέσω μαζικών επιθέσεων της Ρωσίας

Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα εξαπέλυε «συστηματικά πλήγματα», ως απάντηση σε επίθεση με ουκρανικά drones σε κοιτώνα στη ρωσοκρατούμενη περιοχή του Λουχάνσκ, όπου σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Τοσο ομορφο σκηνικο. Δεν εξιδανικευω καταστασεις, αλλα βλεποντας κατι τετοιο σκεφτομαι πως το σκηνικο της υιοθεσιας στην Ελλαδα πρεπει να αλλαξει. Εισαι θετος γονιος, δεν εισαι κακοποιος. Καταλαβαινω την αναγκη καποιος να ελέγξει τους θετους γονεις, αλλα εδω φτανουμε στο ακραιο σημειο να περναμε απο διαδικασιες ψυχοφθορες τους θετους γονεις και να εξαντλούμε ολη μας την ελαστικοτητα, την ανοχη, την κατανοηση για τους φυσικους γονεις, ακομη κι οταν ειναι ανεπαρκεις ή και επικινδυνοι για το παιδι τους.