Κάλεσε όλους τους συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο για να δουν την υιοθεσία του

Κάλεσε όλους τους συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο για να δουν την υιοθεσία του Facebook Twitter
1

Ένας 5χρονος στο Μίσιγκαν προσκάλεσε ολόκληρη την τάξη του στο νηπιαγωγείο για να δουν από κοντά την υιοθεσία του, προκαλώντας συγκίνηση σε χιλιάδες κόσμου.

Το μικρό αγόρι, που ονομάζεται Μάικλ, μπήκε επισήμως στην καινούργια του οικογένεια κατόπιν δικαστικής απόφασης που εκδόθηκε την Πέμπτη.

Η κομητεία Κεντ δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία που δείχνει τον Μάικλ να κάθεται αναπαυτικά και χαλαρός σε μια μεγάλη καρέκλα, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, δίπλα στους θετούς γονείς του.

Πίσω τους, χαρούμενοι οι συμμαθητές του κουνούν ξυλάκια που έχουν πάνω τους μια κόκκινη καρδιά.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, κάθε παιδί συστήθηκε ξεχωριστά, εξηγώντας γιατί έπρεπε να έρθουν να γιορτάσουν. «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερος φίλος μου», είπε ένα μικρό αγόρι, που ονομάζεται Στίβεν. «Το όνομά μου είναι Λίλη και αγαπώ τον Μάικλ», είπε ένα κορίτσι στην δικαστή Πατρίτσια Γκάρνερ.

«Ξεκινήσαμε την σχολική χρονιά ως οικογένεια. Η οικογένεια δεν χρειάζεται να είναι το DNA, επειδή οικογένεια σημαίνει αγάπη και υποστήριξη», είπε η δασκάλα του Μάικλ.

 

Συμμαθητές, δάσκαλοι και γονείς ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκρότημα όταν άκουσαν την τελική απόφαση, που ολοκλήρωσε επισήμως την διαδικασία υιοθεσίας. 

Μιλώντας σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο 5χρονος Μάικλ είπε μετά την υιοθεσία του, «Αγαπώ τον μπαμπά μου!», με τον πατέρα του να χαμογελά εμφανώς συγκινημένος.

Η Πέμπτη ήταν η ετήσια Ημέρα Υιοθεσίας του δικαστηρίου του Κέντ, οπότε συνολικά 37 παιδιά «καλωσορίστηκαν με αγάπη και επισήμως στις οικογένειές τους».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διεθνή / Γιατί η κατασκευή ενός Πύργου Τραμπ στην Τιφλίδα εγείρει ανησυχίες;

Το project φέρνει στο προσκήνιο νέα ερωτήματα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς συνδέεται με γη που ανήκει εν μέρει στην οικογένεια του φιλορώσου δισεκατομμυριούχου και de facto ηγέτη της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, ο οποίος βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2024
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Η άφιξη των Βρετανών ταξιδιωτών στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια πρέπει να είναι τρεις ώρες πριν την αναχώρησή τους

Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου που αντικαθιστά τις σφραγίδες στα διαβατήρια με ψηφιακή καταγραφή προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στους συνοριακούς ελέγχους
THE LIFO TEAM
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως οι ΗΠΑ είναι «απολύτως ικανές να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις στο Ιράν»

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει πως είμαστε «απολύτως ικανοί να ξαναρχίσουμε τις επιθέσεις στο Ιράν»

Ο Πιτ Χέγκσεθ τόνισε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει «υπομονετικός» και επιδιώκει μια «μεγάλη συμφωνία» που θα εγγυάται ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικό όπλο
THE LIFO TEAM
ΟΗΕ ΡΩΣΙΑ ΙΣΤΑΗΛ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Ο ΟΗΕ προσθέτει το Ισραήλ και τη Ρωσία στη «μαύρη λίστα» για σεξουαλική βία εν μέσω συγκρούσεων

Ο οργανισμός αναφέρει περιστατικά κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ανδρών κρατουμένων, από τις δυνάμεις ασφαλείας κυβερνήσεων που έχουν εμποδίσει την πρόσβαση των ερευνητών του ΟΗΕ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Τοσο ομορφο σκηνικο. Δεν εξιδανικευω καταστασεις, αλλα βλεποντας κατι τετοιο σκεφτομαι πως το σκηνικο της υιοθεσιας στην Ελλαδα πρεπει να αλλαξει. Εισαι θετος γονιος, δεν εισαι κακοποιος. Καταλαβαινω την αναγκη καποιος να ελέγξει τους θετους γονεις, αλλα εδω φτανουμε στο ακραιο σημειο να περναμε απο διαδικασιες ψυχοφθορες τους θετους γονεις και να εξαντλούμε ολη μας την ελαστικοτητα, την ανοχη, την κατανοηση για τους φυσικους γονεις, ακομη κι οταν ειναι ανεπαρκεις ή και επικινδυνοι για το παιδι τους.