Πέντε νεκροί από πυρά ενόπλου στη Ρωσία

Πέντε νεκροί από πυρά ενόπλου στη Ρωσία Facebook Twitter
0

Πέντε άνθρωποι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν στην πόλη Μπέλγκοροντ στη νοτιοδυτική Ρωσία το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti, ο δράστης άνοιξε πυρ σε δρόμο πριν αρχίσει να πυροβολεί και μέσα σε κοντινό κατάστημα.

 

Η αστυνομία ανέφερε ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Σύμφωνα με τις αρχές ένα 14χρονο κορίτσι είναι ανάμεσα στους νεκρούς.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM
Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Διεθνή / Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Η διακοπή λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης απειλεί το ΑΕΠ κατά 7-14 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εργαζόμενοι χάνουν πληρωμές και πολλές πολιτείες προχωρούν σε μήνυση
LIFO NEWSROOM