Διαδηλωτές στο Λίβανο τραγούδησαν το «Baby Shark» σε ένα μικρό αγόρι που φοβόταν

Διαδηλωτές στο Λίβανο τραγούδησαν το «Baby Shark» σε ένα μικρό αγόρι που φοβόταν Facebook Twitter
0

Μια ομάδα διαδηλωτών στο Λίβανο άρχισε ξαφνικά να τραγουδά το «Baby Shark» σε ένα μικρό αγόρι που φοβήθηκε το συγκεντρωμένο πλήθος.

Σύμφωνα με το Reuters, το αυτοκίνητο της Eliane Jabbour περικυκλώθηκε από διαδηλωτές στη διάρκεια μιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μέσα στο Σαββατοκύριακο, στην πόλη Baabda, νότια της Βηρυτού. Μαζί της στο όχημα είχε και τον 15 μηνών γιο της, Robin που καθόταν στο μπροστινό κάθισμα. 

Όταν η μητέρα ζήτησε στους διαδηλωτές αν μπορούν να σταματήσουν να φωνάζουν για να μην φοβάται ο γιος της, εκείνοι έκαναν κάτι ακόμη καλύτερο, ξεκίνησαν όλοι μαζί να τραγουδούν το παιδικό τραγούδι «Baby Shark», χαμογελώντας και κάνοντας ταυτόχρονα τις χαρακτηριστικές χειρονομίες για το στόμα του καρχαρία. 

Το «Baby Shark» κυκλοφόρησε το 2016 και έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα βίντεο στο YouTube με περισσότερα από 3.7 δισεκατομμύρια views.

Το βίντεο που τράβηξε η Eliane και έκτοτε έχει γίνει viral δείχνει μια ομάδα από είκοσι περίπου άτομα γύρω από το αυτοκίνητο να τραγουδούν συντονισμένα το τραγούδι με τον μικρό Robin να τους παρακολουθεί έκπληκτος, κρατώντας το μπουκάλι του.

Δείτε το βίντεο:

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM