Φινλανδία: Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες από «βίαιο» περιστατικό σε σχολείο

Φινλανδία: Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες από «βίαιο» περιστατικό σε σχολείο Facebook Twitter
0

Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός μετά από «βίαιο» περιστατικό που σημειώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι σε πόλη της Φινλανδίας

Ειδικότερα, η φινλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δέκα τραυματίστηκαν, περιλαμβανομένου και του υπόπτου, έπειτα από περιστατικό βίας που σημειώθηκε στους χώρους ενός επαγγελματικού λυκείου στην πόλη Κιούπιο, στην ανατολική Φινλανδία.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν δέκα τραυματίες, δύο σοβαρά. Υπάρχει ένας νεκρός», ανέφερε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter η οποία επιβεβαίωσε ότι άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. 

Όπως αναφέρουν οι Αρχές στην τελευταία ενημέρωση μέσω Twitter η κατάσταση των δύο τραυματιών κρίνεται σοβαρή.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για «βίαιο», όπως το χαρακτηρίζουν τα τοπικά μέσα, περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με το BBC αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι σπουδαστής μπήκε στο σχολείο κρατώντας ξίφος τραυματίζοντας δεκάδες ανθρώπους. 

Με πληροφορίες από BBC /Devdiscourse / ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM