Το παλάτι της Ταϊλάνδης δημοσιοποίησε σπάνιες εικόνες και μια βιογραφία, της γυναίκας που χρίστηκε βασιλική σύζυγος του μονάρχη.

 

Μερικές από αυτές είναι - ή θέλουν να δείχνουν - αρκετά εντυπωσιακές καθώς την δείχνουν με όπλο ή να πιλοτάρει ένα μαχητικό αεροσκάφος. 

 

 

 

Στα γενέθλιά του στις αρχές του μήνα, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης έχρισε την επίσημη παλλακίδα του σε μία τελετή όπου προκάλεσε αίσθηση καθώς παρέστη και η σύζυγός του. Με την τελετή αυτή, η οποία σχολιάστηκε από μίντια όλου του κόσμου, έχρισε ουσιαστικά μία από τις κορυφαίες στρατηγούς και επί σειρά ετών φίλη του ως την επίσημη ερωμένη του δίνοντάς της έναν τίτλο που δεν έχει επίσημα αναγνωριστεί. Πρόκειται για την 34χρονη Sineenat Wongvajirapakdi, η οποία πλέον θεωρείται η «Royal Noble Consort» (βασιλική ευγενής σύζυγος). Με την τελετή αυτή, η μέχρι πρότινος παλλακίδα του βασιλιά, έγινε η πρώτη γυναίκα που μετά από σχεδόν 100 χρόνια χρίστηκε επισήμως ως βασιλική σύζυγος.

 

 

 

Η δημοσίευση των περίπου 60 φωτογραφιών και μιας βιογραφίας 46 σελίδων, έγινε την περασμένη εβδομάδα, αλλά  ξεκίνησε να κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά μίντια τη Δευτέρα. Οι εικόνες παρέχουν μια ασυνήθιστα οικεία ματιά στην ιδιωτική ζωή της ισχυρής, εξαιρετικά πλούσιας μοναρχίας, η οποία προστατεύεται από βασιλικό νόμο περί προσβολής που φέρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 15 ετών. Ασυνήθιστη θεωρείται εξολοκλήρου η δημοσιοποίηση του άλμπουμ, αλλά και η φωτογραφία του ζευγαριού που τους δείχνει με κάζουαλ ρούχα.

 

 

 

Η Sineenat Wongvajirapakdi έχει υπηρετήσει στην βασιλική μονάδα σωματοφυλάκων του βασιλιά Μaha Vajiralongkorn, και έχει λάβει εκπαίδευση πιλότου, ενώ τον Μάιο έλαβε το αξίωμα του στρατηγού. Βασίλισσα επισήμως είναι όμως η Suthida Vajiralongkorn. Η Suthida, η οποία ήταν πρώην σύντροφος και αεροσυνοδός της Thai Airways, παντρεύτηκε τον βασιλιά την 1η Μαΐου, λαμβάνοντας τον τίτλο της επίσημης βασιλικής συντρόφου του μονάρχη της Ταϊλάνδης.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr