Χιλιάδες χρήστες των social media έχουν μοιραστεί το βίντεο με μία γυναίκα από το Τέξας, που παίρνει ένα παγωτό από ψυγείο σούπερ μάρκετ, το ανοίγει, το γλείφει και έπειτα το βάζει πάλι πίσω γελώντας.

 

Το βίντεο, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο και πολλοί χρήστες επιδόθηκαν σε μια εκστρατεία με στόχο τον εντοπισμό της γυναίκας που προχώρησε στην αηδιαστική πράξη.

 

 

Το βίντεο έφτασε στις αρχές, αλλά και στην εταιρεία Blue Bell που παρασκευάζει τα συγκεκριμένα παγωτά. Το περιστατικό συνέβη σε ένα τοπικό Walmart, στο Λάφκιν του Τέξας. Όπως μεταδίδει το CBSNews, για την πράξη της αυτή, η γυναίκα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και με πολυετή  ποινή κάθειρξης. 

 

Σε ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα, η Blue Bell διαβεβαιώνει ότι το παγωτό που έγλειψε η «πρωταγωνίστρια» του βίντεο, δεν πωλήθηκε ποτέ. «Το προσωπικό μας αναγνώρισε το μέρος που γυρίστηκε το βίντεο και ελέγξαμε το ψυγείο. Βάσει του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας (...) πιστεύουμε ότι έχουμε αποσύρει τη συγκεκριμένη συσκευασία», λέει η εταιρεία που αφαίρεσε όλα τα παγωτά Tin Roof που βρήκε στο ψυγείο. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τοπική αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τη γυναίκα και εργάζεται για την αναγνώριση του συνεργού της που τραβούσε βίντεο. Οι αρχές προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορά και αλλοίωση προϊόντων επισύρει ποινές από δύο χρόνια φυλάκισης έως και 20 έτη κάθειρξης.