Η γυναίκα που έγλειψε παγωτό και το έβαλε πίσω σε ψυγείο σούπερ-μάρκετ, προκάλεσε οργή και έρευνα της αστυνομίας

Η γυναίκα που έγλειψε παγωτό και το έβαλε πίσω σε ψυγείο σούπερ-μάρκετ, προκάλεσε οργή και έρευνα της αστυνομίας Facebook Twitter
4

Χιλιάδες χρήστες των social media έχουν μοιραστεί το βίντεο με μία γυναίκα από το Τέξας, που παίρνει ένα παγωτό από ψυγείο σούπερ μάρκετ, το ανοίγει, το γλείφει και έπειτα το βάζει πάλι πίσω γελώντας.

Το βίντεο, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο και πολλοί χρήστες επιδόθηκαν σε μια εκστρατεία με στόχο τον εντοπισμό της γυναίκας που προχώρησε στην αηδιαστική πράξη.

Το βίντεο έφτασε στις αρχές, αλλά και στην εταιρεία Blue Bell που παρασκευάζει τα συγκεκριμένα παγωτά. Το περιστατικό συνέβη σε ένα τοπικό Walmart, στο Λάφκιν του Τέξας. Όπως μεταδίδει το CBSNews, για την πράξη της αυτή, η γυναίκα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και με πολυετή  ποινή κάθειρξης. 

Σε ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα, η Blue Bell διαβεβαιώνει ότι το παγωτό που έγλειψε η «πρωταγωνίστρια» του βίντεο, δεν πωλήθηκε ποτέ. «Το προσωπικό μας αναγνώρισε το μέρος που γυρίστηκε το βίντεο και ελέγξαμε το ψυγείο. Βάσει του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας (...) πιστεύουμε ότι έχουμε αποσύρει τη συγκεκριμένη συσκευασία», λέει η εταιρεία που αφαίρεσε όλα τα παγωτά Tin Roof που βρήκε στο ψυγείο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τοπική αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τη γυναίκα και εργάζεται για την αναγνώριση του συνεργού της που τραβούσε βίντεο. Οι αρχές προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορά και αλλοίωση προϊόντων επισύρει ποινές από δύο χρόνια φυλάκισης έως και 20 έτη κάθειρξης. 

 
Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μα τι κουταμάρες είναι αυτές; Πάντως, έμεινα με την απορία: Η συσκευασία του παγωτού δεν διαθέτει μεμβράνη προστασίας; Οι χάρτινες συσκευασίες κανονικά διαθέτουν πλαστική μεμβράνη, ενώ οι πλαστικές έχουν tamper evident καπάκια.
επισύρει ποινές από δύο χρόνια φυλάκισης έως και 20 έτη κάθειρξης. Πηγή: www.lifo.grΨυχραιμία! Πάλι καλά που δεν προβλέπεται και η θανατική ποινή...Ένα από τα πρώτα που μαθαίνουν οι φοιτητές της νομικής είναι η αναλογικότητα της ποινής σε σχέση με το αδίκημα. Αν τιμωρήσεις με 2 χρόνια φυλάκισης (δεν μιλάμε καν για περισσότερα) αυτή την όντως σιχαμερή και αντικοινωνική πράξη, τι ποινή θα επιβάλλεις σε έναν μεθυσμένο οδηγό που απειλεί την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των άλλων, τι ποινή θα επιβάλλεις σε έναν μαχαιροβγάλτη, σε ένα βιαστή ή σε ένα εμπρηστή, τι ποινή θα επιβάλλεις σε ένα δολοφόνο εκ προθέσεως ;Με αυτή τη λογική, σε ένα άτομο που διέπραξε πλήθος ληστειών και φόνων, θα έπρεπε να επιβληθούν ποινές που θα θυμίζουν Λούκυ Λουκ ! Τύπου : 2.658 έτη κάθειρξης...
Κάπως πρέπει να έχει κάποιον φόβο το κάθε ούφο που κάνει τέτοιες αηδίες.Όσο για την αναλογικότητα που λες, αν η εταιρεία που το πουλάει σέρνεται στα δικαστήρια και καταδικάζεται να αποζημιώσει εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια (όπως συμβαίνει πολύ συχνά εκεί) κάποιον θιγμένο καταναλωτή, ποιο είναι το μέγεθος του αδικήματος; Αν η ίδια η βλαμμένη σκόπευε να παγιδεύσει την εταιρεία για να αποκομίσει κέρδος με αυτόν τον τρόπο;Ε, όχι, με κάποια πράγματα απλά δεν παίζουμε. Η πιο απλή υπόθεση είναι να έκαναν μαζί με τον συνεργό της κανένα από αυτά τα ηλίθια "challenges" του YouTube.
Αν η ίδια η βλαμμένη σκόπευε να παγιδεύσει την εταιρεία για να αποκομίσει κέρδος με αυτόν τον τρόπο; Πηγή: www.lifo.grΑν επιχειρήσει (κι όχι αν έχει απλώς σκεφθεί να), τότε ενεργοποιείται το ποινικό οπλοστάσιο των διατάξεων περί εκβιασμού, ενδεχομένως σύστασης συμμορίας, κλπ. Κατά τα άλλα, μπορεί να στραφεί εναντίον της στο αστικό επίπεδο για να διεκδικήσει οποιαδήποτε ζημία υπέστη. Η ποινική καταδίκη έχει εντελώς διαφορετικό νόημα.Στη συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνώ μαζί σου ότι πρόκειται μάλλον για ένα ηλίθιο ιντερνετικό στοίχημα.