Η γυναίκα που έγλειψε παγωτό και το έβαλε πίσω σε ψυγείο σούπερ-μάρκετ, προκάλεσε οργή και έρευνα της αστυνομίας

Η γυναίκα που έγλειψε παγωτό και το έβαλε πίσω σε ψυγείο σούπερ-μάρκετ, προκάλεσε οργή και έρευνα της αστυνομίας Facebook Twitter
4

Χιλιάδες χρήστες των social media έχουν μοιραστεί το βίντεο με μία γυναίκα από το Τέξας, που παίρνει ένα παγωτό από ψυγείο σούπερ μάρκετ, το ανοίγει, το γλείφει και έπειτα το βάζει πάλι πίσω γελώντας.

Το βίντεο, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο και πολλοί χρήστες επιδόθηκαν σε μια εκστρατεία με στόχο τον εντοπισμό της γυναίκας που προχώρησε στην αηδιαστική πράξη.

Το βίντεο έφτασε στις αρχές, αλλά και στην εταιρεία Blue Bell που παρασκευάζει τα συγκεκριμένα παγωτά. Το περιστατικό συνέβη σε ένα τοπικό Walmart, στο Λάφκιν του Τέξας. Όπως μεταδίδει το CBSNews, για την πράξη της αυτή, η γυναίκα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και με πολυετή  ποινή κάθειρξης. 

Σε ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα, η Blue Bell διαβεβαιώνει ότι το παγωτό που έγλειψε η «πρωταγωνίστρια» του βίντεο, δεν πωλήθηκε ποτέ. «Το προσωπικό μας αναγνώρισε το μέρος που γυρίστηκε το βίντεο και ελέγξαμε το ψυγείο. Βάσει του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας (...) πιστεύουμε ότι έχουμε αποσύρει τη συγκεκριμένη συσκευασία», λέει η εταιρεία που αφαίρεσε όλα τα παγωτά Tin Roof που βρήκε στο ψυγείο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τοπική αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τη γυναίκα και εργάζεται για την αναγνώριση του συνεργού της που τραβούσε βίντεο. Οι αρχές προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορά και αλλοίωση προϊόντων επισύρει ποινές από δύο χρόνια φυλάκισης έως και 20 έτη κάθειρξης. 

 
Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Μα τι κουταμάρες είναι αυτές; Πάντως, έμεινα με την απορία: Η συσκευασία του παγωτού δεν διαθέτει μεμβράνη προστασίας; Οι χάρτινες συσκευασίες κανονικά διαθέτουν πλαστική μεμβράνη, ενώ οι πλαστικές έχουν tamper evident καπάκια.
επισύρει ποινές από δύο χρόνια φυλάκισης έως και 20 έτη κάθειρξης. Πηγή: www.lifo.grΨυχραιμία! Πάλι καλά που δεν προβλέπεται και η θανατική ποινή...Ένα από τα πρώτα που μαθαίνουν οι φοιτητές της νομικής είναι η αναλογικότητα της ποινής σε σχέση με το αδίκημα. Αν τιμωρήσεις με 2 χρόνια φυλάκισης (δεν μιλάμε καν για περισσότερα) αυτή την όντως σιχαμερή και αντικοινωνική πράξη, τι ποινή θα επιβάλλεις σε έναν μεθυσμένο οδηγό που απειλεί την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των άλλων, τι ποινή θα επιβάλλεις σε έναν μαχαιροβγάλτη, σε ένα βιαστή ή σε ένα εμπρηστή, τι ποινή θα επιβάλλεις σε ένα δολοφόνο εκ προθέσεως ;Με αυτή τη λογική, σε ένα άτομο που διέπραξε πλήθος ληστειών και φόνων, θα έπρεπε να επιβληθούν ποινές που θα θυμίζουν Λούκυ Λουκ ! Τύπου : 2.658 έτη κάθειρξης...
Κάπως πρέπει να έχει κάποιον φόβο το κάθε ούφο που κάνει τέτοιες αηδίες.Όσο για την αναλογικότητα που λες, αν η εταιρεία που το πουλάει σέρνεται στα δικαστήρια και καταδικάζεται να αποζημιώσει εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια (όπως συμβαίνει πολύ συχνά εκεί) κάποιον θιγμένο καταναλωτή, ποιο είναι το μέγεθος του αδικήματος; Αν η ίδια η βλαμμένη σκόπευε να παγιδεύσει την εταιρεία για να αποκομίσει κέρδος με αυτόν τον τρόπο;Ε, όχι, με κάποια πράγματα απλά δεν παίζουμε. Η πιο απλή υπόθεση είναι να έκαναν μαζί με τον συνεργό της κανένα από αυτά τα ηλίθια "challenges" του YouTube.
Αν η ίδια η βλαμμένη σκόπευε να παγιδεύσει την εταιρεία για να αποκομίσει κέρδος με αυτόν τον τρόπο; Πηγή: www.lifo.grΑν επιχειρήσει (κι όχι αν έχει απλώς σκεφθεί να), τότε ενεργοποιείται το ποινικό οπλοστάσιο των διατάξεων περί εκβιασμού, ενδεχομένως σύστασης συμμορίας, κλπ. Κατά τα άλλα, μπορεί να στραφεί εναντίον της στο αστικό επίπεδο για να διεκδικήσει οποιαδήποτε ζημία υπέστη. Η ποινική καταδίκη έχει εντελώς διαφορετικό νόημα.Στη συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνώ μαζί σου ότι πρόκειται μάλλον για ένα ηλίθιο ιντερνετικό στοίχημα.