Κατάσταση ομηρίας στη Γαλλία: Κρατούμενος κρατά δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Κατάσταση ομηρίας στη Γαλλία: Κρατούμενος κρατά δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στη φυλακή του Condé-sur-Sarthe στη Γαλλία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένας κρατούμενος κρατά δύο ένστολους ομήρους. Όλα ξεκίνησαν στις 6:30 τοπική ώρα, κατά τη διάρκεια του γεύματος, όπως μεταδίδει η Le Figaro. Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη ενεργοποιήσει ένα ειδικό κλιμάκιο αξιωματικών για την αντιμετώπιση της κρίσης. 

Ο ένας από τους δύο ομήρους είναι έμπειρος σωφρονιστικός υπάλλολος ενώ το άλλο άτομο είναι νεαρός εκπαιδευόμενος. Σύμφωνα με το BFMTV ο δράστης είχε μεταφερθεί στην νέα φυλακή ακριβώς επειδή στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε παρόμοιες καταστάσεις ομηρίας. Ήδη είναι σε εξέλιξη διαπραγμάτευση, με τον κρατούμενο να απαιτεί τη μεταφορά σου σε άλλη φυλακή. 

Τον Μάρτιο, η φυλακή είχε γίνει και πάλι «θέατρο» μιας βίαιης επίθεσης ενός κρατούμενου σε βάρος δύο φρουρών. Τότε η κρίση είχε τεθεί υπό έλεγχο μετά από ώρες διαπραγματεύσεων με την αστυνομία. 

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Νέο βίντεο του πυροδότησε φήμες για το εσωτερικό του Forest Lodge

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Νέο βίντεό του πυροδότησε φήμες για το εσωτερικό του Forest Lodge

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε πρόσφατο βίντεο του στα social media θεωρήθηκε ότι μοιράστηκε πλάνα από το εσωτερικό της νέας βασιλικής κατοικίας, όπου μετακόμισαν πριν λίγες ημέρες με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους
LIFO NEWSROOM
Lady Gaga: «Χρειάστηκα ψυχιατρική φροντίδα» - Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του «A Star Is Born»

Διεθνή / Lady Gaga: «Χρειάστηκα ψυχιατρική φροντίδα» - Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του «A Star Is Born»

Σχεδόν επτά χρόνια μετά τον ρόλο που την καθιέρωσε στη μεγάλη οθόνη, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες που βίωνε παρασκηνιακά
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΤΑ

Διεθνή / Γαλλία: Σε κατ' οίκον περιορισμό «καταδικάστηκαν» γάτα και ιδιοκτήτρια μετά από καταγγελία γειτόνισσας

Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία στη Γαλλία, ανέφερε πως ο γάτος έμπαινε στον κήπο και κατέστρεφε τα φυτά της - Αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις για τη δικαστική απόφαση
LIFO NEWSROOM