Πέθανε η Grumpy Cat, η διασημότερη γάτα του κόσμου με τη βλοσυρή έκφραση

Πέθανε η Grumpy Cat, η διασημότερη γάτα του κόσμου με τη βλοσυρή έκφραση Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία επτά ετών η Grumpy Cat, η διασημότερη γάτα του κόσμου, που είχε γίνει viral για την μόνιμη έκφραση γκρίνιας που είχε στη μουσούδα της.


Σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας της η διάσημη γάτα πέθανε την Τρίτη μετά από επιπλοκές που παρουσίασε έπειτα από λοίμωξη. Η ανακοίνωση στα social media προκάλεσε θλίψη σε εκατομμύρια φανς της.


Η γάτα από την Αριζόνα της Αμερικής είχε φέρει «εκατομμύρια χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων» ενώ είχε 2,4 εκατ. followers στο Instagram.


Η Grumpy, της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν Ταρντάρ Σως, έγινε viral το 2012 όταν φωτογραφίες με την έκφρασή της έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Πέθανε η Grumpy Cat, η διασημότερη γάτα του κόσμου με τη βλοσυρή έκφραση Facebook Twitter

H Grumpy Cat, εκτός από internet sensation, απέκτησε και εταιρεία στο όνομά της η οποία εμπορεύεται μια γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβανομένων ρούχων, ημερολογίων και παιχνιδιών.

Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο κάνοντας τηλεοπτικές εμφανίσεις και το 2014, η γάτα πρωταγωνίστησε ακόμη και στη δική της χριστουγεννιάτικη ταινία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grumpy Cat (@realgrumpycat) στις

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM