Εγκατέλειψε τον σκύλο του στον δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Η σπαρακτική αντίδραση του ζώου

Εγκατέλειψε τον σκύλο του στον δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Η σπαρακτική αντίδραση του ζώου Facebook Twitter
1

Η σπαρακτική στιγμή που ένας άντρας εγκαταλείπει τον σκύλο του στην άκρη του δρόμου λίγο πριν τα Χριστούγεννα με το ζώο να προσπαθεί απεγνωσμένο να τον ακολουθήσει έχει προκαλέσει οργή.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals RSPCA έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τον άντρα που εγκατέλειψε τον σκύλο του την περασμένη Δευτέρα, καθώς η πράξη του έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. 

Το βίντεο, που έχει τραβηχτεί περίπου στις 5 τα ξημερώματα, δείχνει ένα αυτοκίνητο να σταματά στην άκρη ενός δρόμου της πόλης Στόουκ ον Τρεντ, στη Βρετανία. Από το όχημα κατεβαίνει ένας άντρας, ο οδηγός, που στο ένα χέρι κρατάει από το λουρί έναν σκύλο, που μοιάζει ράτσας μπουλ τεριέ, και στο άλλο ένα κρεβατάκι. 

Εγκατέλειψε τον σκύλο του στον δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Η σπαρακτική αντίδραση του ζώου Facebook Twitter

Στη συνέχεια, αφού διασχίζει τον δρόμο, πετάει το κρεβατάκι στη μέση του δρόμου, κοντά στο πεζοδρόμιο και αφού λύνει τον σκύλο από το λουρί του, αρχίζει να τρέχει πίσω προς το αυτοκίνητο. Ο σκύλος τον ακολουθεί, κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να μπει ξανά στο όχημα, το οποίο περιτριγυρίζει και πηδάει πάνω στην πόρτα. Ο άντρας όμως βάζει μπροστά και απλώς φεύγει, με το ζώο να τρέχει απελπισμένο πίσω από το όχημα. 

 

Τον σκύλο βρήκε να κάθεται μέσα στο κρεβατάκι του, λίγη ώρα αργότερα, ένας περαστικός, που τον πήγε αμέσως σε ένα κτηνιατρείο και τώρα τον έχει αναλάβει η RSPCA. Ο περίπου 2 ετών σκύλος, που τον ονόμασαν Snoop, είναι καλά στην υγεία του και «ένα καλό, φιλικό και αξιαγάπητο αγόρι».

Εγκατέλειψε τον σκύλο του στον δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Η σπαρακτική αντίδραση του ζώου Facebook Twitter

«Πρέπει να δεις το βίντεο για να το πιστέψεις, είναι απλώς φρικτό. Να βλέπεις τον κακόμοιρο σκύλο σε τέτοια εμφανή κατάσταση στρες, να πηδάει πάνω στο αυτοκίνητο ενώ αυτό απομακρύνεται...σου ραγίζει την καρδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρεσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο. Σκανάραμε το τσιπ και βρήκαμε δυο πρώην ιδιοκτήτες στο Μπέρμινγχαμ, αλλά κανείς τους δεν ευθύνεται για την τωρινή εγκατάλειψη», σχολίασε μέλος της οργάνωσης, που έχει απευθύνει δημόσια έκκληση για τον εντοπισμό του άντρα.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εγώ πάντως στο βίντεο παρατηρώ μια διαστακτικότητα στην αποχώρηση του οδηγού από το σημείο. Δεν ξέρουμε κάτω από ποιες συνθήκες το άφησε καθώς επίσης και το γιατί. Μην κρίνετε έτσι απλά ανθρώπους δεν ξέρετε τι μπορεί να περνάνε.