O Μπαράκ Ομπάμα ως Άγιος Βασίλης σε νοσοκομείο για παιδιά

O Μπαράκ Ομπάμα ως Άγιος Βασίλης σε νοσοκομείο για παιδιά Facebook Twitter
0

Με ένα κόκκινο σκουφί και έναν σάκο δώρα στον ώμο εμφανίστηκε στο Παιδικό Εθνικό Ιατρικό Κέντρο της Ουάσινγκτον ο Μπαράκ Ομπάμα. 

Η εμφάνιση του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ ήταν εντυπωσιακή. Μπήκε στο κτίριο λικνιζόμενος και τραγούδησε μαζί με το πλήθος που τον περίμενε.  

Σχετικό βίντεο που ανέβασε το νοσοκομείο στο Twitter ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές μέσα σε τρεις ώρες. Το νοσοκομείο ευχαρίστησε τον Μπαράκ Ομπάμα γιατί έκανε την ημέρα των ασθενών του περισσότερο φωτεινή.

«Η έκπληξή σου ζέστανε τους διαδρόμους μας και μας έκανε όλους να χαμογελάσουμε. Οι ασθενείς μας λάτρεψαν την παρά σου και τα δώρα σου!» 

 

Με το κόκκινο σκουφί του ο Μπαράκ Ομπάμα ξεναγήθηκε στο νοσοκομείο και συναντήθηκε με τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Μέσω Twitter ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές στα παιδιά, τις οικογένειες τους και το προσωπικό του νοσοκομείο, χαρακτηρίζοντάς όλους τους «καταπληκτικούς». 

Παράλληλα τους ευχαρίστησε γιατί γέλασαν με εκείνον να υποδύεται τον Άγιο Βασίλη. 


Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ πραγματοποίησε και εκείνη επίσκεψη στο νοσοκομείο, όπου διάβασε στα παιδιά ένα παραμύθι. 

Ακόμη, έκανε δώρο στα παιδιά από ένα αντίτυπο του βιβλίο στο οποίο ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι έχει πέσει θέμα μπούλινγκ. 

Με πληροφορίες από ABC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ