«Δράκος» που νάρκωνε και βίαζε γυναίκες μαζί με τη σύντροφό του ο χειρουργός των ριάλιτι της Αμερικής

«Δράκος» που νάρκωνε και βίαζε γυναίκες μαζί με τη σύντροφό του ο χειρουργός των ριάλιτι της Αμερικής Facebook Twitter
1

Ένας χειρουργός από την Καλιφόρνια και η φίλη του συνελήφθησαν για δύο σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών αλλά οι ερευνητές υποψιάζονται ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν εκατοντάδες περισσότερα θύματα.

Ο Grant William Robicheaux, 38 ετών, και η Cerissa Laura Riley, 31 ετών, κατηγορούνται πως επιτέθηκαν σε τουλάχιστον δύο γυναίκες που συνάντησαν σε διαφορετικά μπαρ το 2016.

Εισαγγελείς αναφέρουν στο BBC πως στα κινητά και τα ψηφιακά αρχεία του ζευγαριού βρέθηκαν χιλιάδες βίντεο με πιθανά θύματα και οι ερευνητές προσπαθούν να εντοπίσουν τις γυναίκες.

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο εισαγγελέας Tony Rackauckas είπε ότι το ζευγάρι χρησιμοποιούσε το πρεστίζ και την καλή εξωτερική εμφάνιση  για να προσελκύσει τα θύματά του.

«Δράκος» που νάρκωνε και βίαζε γυναίκες μαζί με τη σύντροφό του ο χειρουργός των ριάλιτι της Αμερικής Facebook Twitter
Το ζευγάρι που συνελήφθη

Ο γιατρός και η σύντροφός του πήγαιναν σε καλά εστιατόρια και μπαρ για να κάνουν γνωριμίες ενώ σύμφωνα με τα βίντεο που βρέθηκαν είχαν εξαπλώσει τη δράση τους ακόμη και στο φεστιβάλ Burning Man στην έρημο της Νεβάδα.

Ο Grant Robicheaux εμφανίστηκε κάποτε στην τηλεοπτική εκπομπή  Online Dating Rituals of the American Male και ήταν γνωστός ως σελέμπριτι γιατρός. Έχει δώσει συνεντεύξεις και έχει κάνει φωτογραφίσεις και είχε καταφέρει να θεωρείται επιτυχημένος επαγγελματίας υπεράνω υποψιών.

Τα βίντεο είναι σοκαριστικά καθώς καταγράφουν γυναίκες να είναι σχεδόν αναίσθητες, πολύ πέρα από τα όρια της συναίνεσης, και να μην μπορούν να προβάλλουν καμία αντίσταση στις σεξουαλικές επιθυμίες του ζευγαριού.

Οι ερευνητές λένε ότι το ζευγάρι συνεργαζόταν για να κάνει γνωριμίες με γυναίκες σε μπαρ και στις συνέχεια φρόντιζε να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Η συνέχεια του σχεδίου οδηγούσε στο διαμέρισμα του γιατρού.

Μια από τις γυναίκες που κατήγγειλε βιασμό βρέθηκε θετική σε ναρκωτικές ουσίες όταν την εξέτασαν.

Ο Robicheaux και η Riley κατηγορούνται επίσης για ναρκωτικά καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ουσιών συμπεριλαμβανομένου του GHB (θεωρούμενο ως το ναρκωτικό του βιασμού). Στο διαμέρισμα βρέθηκαν επίσης χάπια ecstasy και κοκαΐνη.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι παράνομες ουσίες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας του σπιτιού τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Robicheaux κατηγορείται επίσης για κατοχή δύο ημιαυτόματων τουφεκιών και τεσσάρων άλλων πυροβόλων όπλων.

Και οι δύο κατηγορούμενοι απελευθερώθηκαν με εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων ενώ η δίκη τους ξεκινά τον επόμενο μήνα

«Όλοι έχουμε ακούσει για έναν λύκο ανάμεσα σε πρόβατα», δήλωσε ο εισαγγελέας. «Οι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι οι βιαστές είναι ανατριχιαστικοί, τρομακτικοί άνδρες που κρύβονται ανάμεσα στους θάμνους για να επιτεθούν σε ανυποψίαστες γυναίκες. Η πραγματικότητα είναι ότι οι βιαστές προέρχονται σε όλες τις κοινωνικοοικονομικές ομάδες, από οποιοδήποτε υπόβαθρο», πρόσθεσε.

Ενδεχόμενη καταδίκη του Robicheaux και της Riley σημαίνει πως μπορεί να περάσουν 40 χρόνια και 30 χρόνια στη φυλακή αντίστοιχα, δήλωσε ο εισαγγελέας.

 
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια