FT: Η Ουγγαρία συνεχίζει τη σκληρή της στάση στο μεταναστευτικό

FT: Η Ουγγαρία συνεχίζει τη σκληρή της στάση στο μεταναστευτικό Facebook Twitter
EPA
0

Η Ουγγαρία συνεχίζει τη σκληρή της στάση προς τους μετανάστες, καθώς η ουγγρική βουλή υιοθέτησε νόμο που επιβάλλει φορολογία 25% σε ΜΚΟ, αν προβαίνουν σε «προπαγανδιστική δράση που προωθεί θετικά τη μετανάστευση», γράφουν οι Financial Times.

Η νομοθεσία εγκρίθηκε χθες σε επείγουσα συνεδρίαση και η υιοθέτησή της αντανακλά μια απειθή στάση, μία μέρα αφότου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκκίνησε διαδικασίες παραβίασης κατά της Ουγγαρίας λόγω των νόμων για τη μετανάστευση που δεν συνάδουν με τα νομικά πρότυπα της Ε.Ε.

Η Ουγγαρία είναι μια από τις χώρες της Ε.Ε. που επέδειξε τη μεγαλύτερη αντίσταση στην αποδοχή αναζητούντων άσυλο και αντιτάχθηκε στα σχέδια για υποχρεωτική ποσόστωση μεταναστών στις χώρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM