Άγνωστοι δολοφόνησαν τον Ρώσο δημοσιογράφο Αρκάντι Μπαμπτσένκο στο σπίτι του

Άγνωστοι δολοφόνησαν τον Ρώσο δημοσιογράφο Αρκάντι Μπαμπτσένκο στο σπίτι του Facebook Twitter
1

Ο Ρώσος δημοσιογράφος και συγγραφέας Αρκάντι Μπαμπτσένκο δολοφονήθηκε σήμερα το βράδυ στο Κίεβο, όπως ανακοίνωσε η ουκρανική αστυνομία.


«Βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή Ντνιμπρόβσκι του Κιέβου, η γυναίκα του ήταν στο μπάνιο, άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, όταν βγήκε έξω και είδε το σύζυγό της να αιμορραγεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιάροσλαβ Τρακάλο, προσθέτοντας ότι ο δημοσιογράφος «υπέκυψε στα τραύματα του μέσα στο ασθενοφόρο».


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, ο Μπαμπτσένκο πυροβολήθηκε στην πλάτη.

«Το θύμα είναι ένας Ρώσος υπήκοος, γεννηθείς το 1977, ήταν παρουσιαστής σε ένα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς», ανέφερε η ανακοίνωση.


Οι αστυνομικές αρχές υποπτεύονται ότι η δολοφονία του Μπαμπτσένκο συνδέεται με τη δημοσιογραφική του δραστηριότητα.

Ο Μπαμπτσένκο ήταν ένας από τους πλέον γνωστούς πολεμικούς ανταποκριτές, αλλά είχε φύγει από τη Ρωσία, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ ΝΑΡΚΕΣ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοίνωσε δύο εναλλακτικές διαδρομές «για προστασία των πλοίων από νάρκες»

Για την είσοδο στον Κόλπο από τη θάλασσα του Ομάν, τα πλοία πρέπει να περνούν ανάμεσα στις ιρανικές ακτές και το νησί Λαράκ, τον «σταθμό διοδίων της Τεχεράνης»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΔΙΟ 10 ΣΗΜΕΙΩΝ

Διεθνή / Ιράν: Το σχέδιο 10 σημείων για την εκεχειρία και οι βασικές διαφωνίες με τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα, το σχέδιο θέτει ως προϋπόθεση για τον τερματισμό του πολέμου την αποδοχή συγκεκριμένων όρων, αρκετοί από τους οποίους έχουν απορριφθεί στο παρελθόν από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΑ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Διεθνή / «Θέλω να κάνω τον εαυτό μου περιττό»: Ένας βουλευτής μάχεται για την αυτοκυβέρνηση της Γροιλανδίας

Ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Qarsoq Høegh-Dam, φιλοδοξεί να κάνει τον ρόλο του «περιττό», μεταφέροντας σταδιακά την εξουσία από την Κοπεγχάγη στη Γροιλανδία και προωθώντας την πλήρη αυτοκυβέρνηση του νησιού
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια