ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Δωδεκάχρονος έκλεψε τις πιστωτικές των γονιών του και πήγε διακοπές στο Μπαλί

Δωδεκάχρονος έκλεψε τις πιστωτικές των γονιών του και πήγε διακοπές στο Μπαλί Facebook Twitter
EPA
1

Ένα δωδεκάχρονο αγόρι από το Σίδνεϊ έκλεψε τις πιστωτικές κάρτες των γονιών του και πέταξε μέχρι το Μπαλί.

Μετά από έναν καβγά που είχε με τους δικούς του, ο 12χρονος έκλεψε τις πιστωτικές κάρτες τους, ξεγέλασε τη γιαγιά του για να του δώσει το διαβατήριο του, αγόρασε ένα εισιτήριο και πέταξε έως το δημοφιλές νησί της Ινδονησίας.

Το παιδί είχε ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες από τους γονείς του να ταξιδέψει στο Μπαλί αλλά η μητέρα του του το είχε απαγορεύσει.  

Εκείνος όμως δεν το έβαλε κάτω.

Έκανε έρευνα αγοράς, βρήκε μια αεροπορική εταιρεία που επέτρεπε σε ανηλίκους να ταξιδεύουν ασυνόδευτοι, έκλεισε ένα ξενοδοχείο μέσω διαδικτύου και έφυγε από την χώρα χωρίς να συναντήσει οποιοδήποτε εμπόδιο.

Την ημέρα του ταξιδιού του, το αγόρι ανακοίνωσε στους γονείς του πως θα πάει στο σχολείο, ανέβηκε στο σκούτερ του και έφτασε στον κοντινότερο σιδηροδρομικό σταθμό.

Ανεβαίνοντας στο τρένο κατέληξε στο αεροδρόμιο όπου έκανε τσεκ-ιν για την πτήση του ως το Περθ. Από εκεί πήρε το επόμενο αεροπλάνο για Ινδονησία.

Σε όλο το ταξίδι του παιδιού από την Αυστραλία έως το Μπαλί, μόνο ένας υπάλληλος του αεροδρομίου του Περθ σταμάτησε τον 12χρονο, για να του ζητήσει κάποιο έγγραφο που να αποδείκνυε ότι είναι άνω των 12 ετών.

«Ζήτησαν τη μαθητική μου ταυτότητα και το διαβατήριό μου για να αποδείξω πως είμαι μαθητής γυμνασίου», δήλωσε μετά την επιστροφή του στο A Current Affair.

«Πάντα ήθελα να πάω σε μία περιπέτεια».

Στο Μπαλί, ο μικρός διέμεινε στο ξενοδοχείο All Seasons, λέγοντας στους καχύποπτους υπαλλήλους ότι σύντομα θα κατέφτανε και η μεγαλύτερη αδερφή του.

Οι γονείς του αντιλήφθηκαν την απουσία του νεαρού ώρες αργότερα, όταν τους πήραν από το σχολείο του παιδιού για τους ενημερώσουν πως ο μικρός δεν είχε εμφανιστεί στο μάθημα και είχε πάρει αδικαιολόγητη απουσία. 

Αναζητώντας τα ίχνη του παιδιού τους, οι γονείς ανακάλυψαν τι είχε συμβεί με την μητέρα του να παίρνει αγχωμένη το επόμενο αεροπλάνο για το Μπαλί.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που νιώσαμε όταν μάθαμε πως είχε φύγει», δήλωσε μετά το τέλος της δικής της περιπέτειας, η μητέρα του 12χρονου.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια