Η σφαγή συνεχίζεται στη Συρία με 220 νεκρούς

Η σφαγή συνεχίζεται στη Συρία με 220 νεκρούς Facebook Twitter
0

Περισσότεροι από 220 Σύριοι, στην πλειοψηφία τους άμαχοι πολίτες, έχασαν τη ζωή τους ύστερα από τους βομβαρδισμούς ελικοπτέρων και τανκς, την Πέμπτη στην περιοχή Hama. Όπως μεταδίδει το διεθνές πρακτορείο Reuters, πρόκειται ίσως για την πιο πολύνεκρη επίθεση των τελευταίων δεκατεσσάρων μηνών.

Σε χθεσινή δήλωσή της η ομάδα αντίστασης κατά του σύριου προέδρου Bashar al-Assad αναφέρει ότι «περισσότερα από 220 άτομα έχασαν τη ζωή τους σήμερα στη Taramseh. Πέθαναν από βομβαρδισμούς τανκς και ελικοπτέρων, πυρά πυροβολικού και εκτελέσεις».

 

Η συριακή τηλεόραση έκανε λόγο για το θάνατο τριών ανδρών της ομάδας ασφαλείας, ενώ παράλληλα κατηγόρησε ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες για το πρωτοφανές αιματοκύλισμα.

 


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM