Ο Τσάβες υποστηρίζει πως νίκησε τον καρκίνο

Ο Τσάβες υποστηρίζει πως νίκησε τον καρκίνο Facebook Twitter
2

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, μόλις τρεις μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές, δήλωσε ότι κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με τον καρκίνο.

«Ελεύθερος, ελεύθερος, εντελώς ελεύθερος,» αποκάλυψε ο ίδιος στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε αν απαλλάχθηκε από την ασθένεια που τον έπληξε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως ο 57χρονος σοσιαλιστής ηγέτης της Βενεζουέλας έμαθε για πρώτη φορά ότι πάσχει από καρκίνο στα μέσα του 2011. Οι γιατροί πάντως, παρά την αισιοδοξία του ίδιου, παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς, όπως λένε είναι αδύνατο να είναι σίγουροι αν κάποιος έχει θεραπευτεί εντελώς αν δεν περάσουν πρώτα τουλάχιστον δύο χρόνια.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια