Σύμφωνα με το ειδησιογραφικό πρακτορείο της Ανατολίας ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε χθες την Apple. Ο Ερντογάν επισκέφθηκε επίσης την Microsoft και την Google σε μια περιοδεία των εταιρειών της Silicon Valley με σκοπό την αγορά 10.6 εκατομμυρίων tablets για τους μαθητές στα σχολεία της χώρας.
Η επίσκεψη στην Apple είναι η τελευταία επαφή μεταξύ Τούρκων αξιωματούχων και της Αpple στην προσπάθειά της αυτή να κλείσει την τεράστια συμφωνία για την διάθεση των 10.6 εκατομμυρίων iPad. Νωρίτερα φέτος ο αντιπρόεδρος της Αpple για θέματα εκπαίδευσης είχε επισκεφθεί την Τουρκία για να συναντήσει τον Πρόεδρο Γκιούλ.
Η Apple από τον Δεκέμβριο του 2012 άνοιξε το iTunes Store στην Τουρκία ενώ ξεκίνησε τις προσλήψεις για την στελέχωση των πρώτων καταστημάτων τους στη χώρα.
Τech & Science /
Eπίσκεψη Ερντογάν στην Apple

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

Δίκη Diddy: H αντίδραση του 50 Cent όταν ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομά του στο δικαστήριο

Πάτρα: Έκαναν αναφορά σε δασκάλα δημοτικού επειδή έπαιξε την «Αστερομάτα» εν ώρα μαθήματος

Έλον Μασκ: Αποχωρεί από την κυβέρνηση Τραμπ «απογοητευμένος»

ΟΠΕΚΕΠΕ, μεταναστευτικό και Τέμπη ζορίζουν ξανά την κυβέρνηση

σχόλια