Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα - Δόθηκε η έγκριση από τον υφυπουργό Αθλητισμού

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα - Δόθηκε η έγκριση από τον υφυπουργό Αθλητισμού Facebook Twitter
1

Επανέναρξη και επίσημα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτείας, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Super League), αλλά και το κύπελλο Ελλάδας, που είχαν διακοπεί μετά τα γεγονότα της Τούμπας στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Την απόφαση έλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την αποδοχή των δεσμεύσεων εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής για την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Υπενθυμίζεται πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε εισβάλει με όπλο στο γήπεδο της Τούμπας, κατά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18».

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πρόσεξε τώρα το μαγικό που έγινε: το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι εντελώς σάπιο, πάσχει από παντού, υποφέρει από τεράστια (δομικά) προβλήματα.Δεν τα λέω εγώ αυτά, εγώ είμαι δηλωμένα εντελώς άσχετος από ποδόσφαιρο.Τα περί τεράστιων προβλημάτων τα λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι του χώρου. Οι ειδικοί.Η κυβέρνηση διέκοψε το πρωτάθλημα για να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Και μέσα σε 2 βδομάδες, όλα τα προβλήματα λύθηκαν αυτόματα. Μαγικό; Ονειρεμένο; Ουτοπικό;Είτε έχουμε κυβερνησάρα υπερηρώων που λύνει προβλήματα δεκαετιών μέσα σε 2 βδομάδες, είτε όλοι οι ειδικοί που σκίζονται εδώ και χρόνια για τις παθογένειες του ελληνικού ποδόσφαιρου δεν ξέρουν την τύφλα τους.Υπάρχει και μια 3η εξήγηση βέβαια: ότι όλοι αυτοί οι καλοί κύριοι συνεχίζουν ακριβώς όπως πριν, και κοροιδεύουν τους οπαδούς τους στα μούτρα. Αλλά μην την πιστεύετε αυτήν την εξήγηση, είναι συνομωσιολογική.