Viral έγινε Βρετανός Ολυμπιονίκης που παρακολουθούσε τις καταδύσεις πλέκοντας στις κερκίδες

Viral έγινε Βρετανός Ολυμπιονίκης που παρακολουθούσε τις καταδύσεις πλέκοντας στις κερκίδες Facebook Twitter
Πηγή φωτό Twitter
0

Ο Τομ Ντέιλι δηλώνει ότι το πλέξιμο τον βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθεια να κατακτήσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Και παρότι πέτυχε τον στόχο του, δεν πάει πουθενά χωρίς τις βελόνες του. 

Ο Βρετανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης των καταδύσεων έγινε viral όταν εθεάθη στις κερκίδες, την ώρα που διεξαγόταν ο τελικός γυναικών από τραμπολίνο 3 μ., να πλέκει ασταμάτητα. 

Όταν τον «έπιασε» η κάμερα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, οι παρουσιαστές του BBC προσπάθησαν να μαντέψουν τι έπλεκε εκείνη την ώρα ο Ντέιλι. Σύμφωνα με το βρετανικό δικτυο, έμοιαζε με κάποιου είδους καπέλο, που ίσως να προορίζεται για τον γιο που έχει αποκτήσει ο 27χρονος με τον σύζυγό του, τον παραγωγό Ντάστιν Λανς Μπλακ. 

Πάντως, ο ίδιος ο Ντέιλι παρουσίασε την τελευταία του δημιουργία στον λογαριασμό στο Instagram που έχει για τις πλεκτές δημιουργίες του, ο οποίος μάλιστα έχει 254.000 followers. 

Πρόκειται για μία μικρή θήκη, προκειμένου να μπορεί να μεταφέρει χωρίς να γρατσουνιστεί το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε με τον Ματ Λι στις συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 10 μέτρων. Στη μία πλευρά της θήκης έφτιαξε τη βρετανική σημαία και στην άλλη εκείνη της Ιαπωνίας. 

«Το μόνο πράγμα που με βοήθησε να κρατήσω τα λογικά μου σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αγάπη μου για το πλέξιμο και το βελονάκι», ανέφερε ο Ντέιλι στο βίντεο. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM
Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση Βαλαντσιούνας – Οι Νάγκετς μπλοκάρουν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός / Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση Βαλαντσιούνας – Οι Νάγκετς μπλοκάρουν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Αποφασισμένοι να τον κρατήσουν στο ΝΒΑ εμφανίζονται οι Ντένβερ Νάγκετς, την ώρα που ο 33χρονος Λιθουανός σέντερ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις
LIFO NEWSROOM
Εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής στο Fly Athens 2025: «Άγγιξε» νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Αθλητισμός / Εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής στο Fly Athens 2025: «Άγγιξε» νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Το Καλλιμάρμαρο γέμισε με φίλους του στίβου που χειροκρότησαν θερμά τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος ανταπέδωσε με μια από τις κορυφαίες φετινές επιδόσεις παγκοσμίως — την τέταρτη καλύτερη για το 2025
LIFO NEWSROOM
Από τον Ντιόγκο Ζότα στον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Άιρτον Σένα: Οι αθλητές που έχασαν στην ζωή τους σε τροχαία

Αθλητισμός / Από τον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Άιρτον Σένα στον Ντιόγκο Ζότα: Οι αθλητές που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο

O ελληνικός αθλητισμός έχει επίσης βιώσει την απώλεια σημαντικών αθλητών με τους θανάτους των Γιώργου Μητσιμπόνα, Παναγιώτη Κατσούρη και Άννας Πολλάτου
LIFO NEWSROOM