US Open: Έξαλλος ο Μάρεϊ με τον Τσιτσιπά - «Έχασα τον σεβασμό μου γι’ αυτόν»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση με ανατροπή Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Την πρόκριση στον 2ο γύρο του US Open πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο μετά τη νίκη του ο Έλληνας αθλητής δέχτηκε σφοδρή κριτική από τον  Άντι Μάρεϊ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκαμψε την αντίσταση του Άντι Μάρεϊ και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή. Σε μία αναμέτρηση που κράτησε 4 ώρες και 48 λεπτά ο Μάρεϊ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά στα δύο τελευταία σετ ο Τσιτσιπάς ήταν συγκλονιστικός και επικράτησε με 3-2 (2-6, 7-6(7), 3-6, 6-3, 6-4) Στον επόμενο γύρο ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρινό.

Ο Γάλλος, έκανε με τη σειρά του επική ανατροπή σε βάρος του συμπατριώτη του, Πιέρ Ιγ Ερμπέρ, καθώς βρέθηκε πίσω με δυο σετ και break (3-6, 4-6, 2-4), όμως βγήκε νικητής με 3-2 (3-6, 4-6, 6-4, 6-3, 6-3).

Άντι Μάρεϊ κατά Τσιτσιπά: Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά έχασα τον σεβασμό μου για αυτόν

Μετά τον αγώνα ωστόσο, ο Μάρεϊ επέκρινε τον Έλληνα αθλητή για τις δύο διακοπές που υπήρξαν με υπαιτιότητα του. Ένα ιατρικό τάιμ-άουτ μετά το τρίτο σετ και μία ακόμα διακοπή στο 4ο σετ, όταν ο Τσιτσιπάς πήγε τουαλέτα.

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου, ο Μάρεϊ υποστήριξε ότι ο Τσιτσιπάς χάλασε τον ρυθμό του αγώνα ζητώντας αυτές τις δύο διακοπές. «Είναι απογοητευτικό, επειδή αισθάνομαι ότι επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα» δήλωσε αρχικά ο Βρετανός. «Δεν λέω απαραίτητα ότι θα νικούσα, αλλά αυτές οι διακοπές επηρέασαν το τι γινόταν στο κορτ». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Παίζει εξαιρετικά. Αλλά δεν έχω χρόνο για αυτά. Έχασα τον σεβασμό μου για αυτόν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ sport24.gr

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM