Το «Τόκιο 2020» ζητά 500 νοσηλευτές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το «Τόκιο 2020» ζητά 500 νοσηλευτές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ζήτησαν περίπου 500 νοσηλευτές, για να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των φετινών Αγώνων, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου. 

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Οργανωτική Επιτροπή ζήτησε βοήθεια από την Ένωση νοσηλευτών της χώρας, για τη στελέχωση των Ολυμπιακών χώρων και του χωριού των αθλητών πριν και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι διοργανωτές προωθούν τις προετοιμασίες τους, καθώς η Ιαπωνία αγωνίζεται να περιορίσει την πανδημία του κορωνοϊού.

Την Παρασκευή, έγινε γνωστό ότι περιοχές όπως το Τόκιο και η Οζάκα βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Ζητήσαμε να εργαστούν περίπου 500 νοσηλευτές,» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Τόκιο 2020, Τοσίρο Μούτο, σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Η κύρια προϋπόθεση είναι ότι αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει αρνητικά την περιφερειακή ιατρική περίθαλψη». 

Η Οργανωτική Επιτροπή δήλωσε επίσης ότι θα συγκαλέσει συζήτηση με ιατρικούς εμπειρογνώμονες την Παρασκευή (30/4) για να συζητήσουν τα μέτρα COVID-19. Θα συμμετάσχουν από έξι εμπειρογνώμονες και θα συνεδριάζει τακτικά για να συζητάει συγκεκριμένα μέτρα για τη διεξαγωγή ασφαλών Ολυμπιακών Αγώνων. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ Μάριος Γιαννάκου: Ο υπεραθλητής που τρέχει στα πιο απόκοσμα μέρη του πλανήτη.

Θέματα / Μάριος Γιαννάκου: Ο υπεραθλητής που τρέχει στα πιο απόμακρα μέρη του πλανήτη

Ο Έλληνας αθλητής κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και από υπέρβαρος και καπνιστής, σήμερα να τρέχει στα βάθη της ζούγκλας, σε ερήμους και σε πολικές θερμοκρασίες στην Αρκτική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ