Τηλεγράφημα απ' το γήπεδο

Τηλεγράφημα απ' το γήπεδο Facebook Twitter
0

Τα χάσαμε όλοι. Εκεί που δεν το περιμέναμε, εκεί που η κατήφεια είχε σκεπάσει τον Παναθηναϊκό ουρανό ήρθε ο Τζιμπρίλ Σισέ και τ' άλλαξε όλα. Το καραμπάμ του καλοκαιριού μέχρι τώρα για μεταγραφή, που θα κοστίσει το αστρονομικό για τα ελληνικά δεδομένα ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ και αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα αγγίξει τα 20 εκατομμύρια. Ο πολυμετοχικός με Κατσουράνη, Λέτο και Σισέ ψιλό τάπωσε τώρα το Κοκκαλιστάν, από το οποίο περιμένουμε με αγωνία την απάντηση. Που θα υπάρξει και θα είναι δυνατή.  © Ο Σισέ αναμφίβολα είναι ένας φορ ολκής, ένα μεγάλο ταλέντο που έρχεται σε σχετικά καλή ηλικία (28 χρονών) στα ελληνικά γήπεδα. Δύο είναι τα ερωτηματικά: Πρώτο ο χαρακτήρας του (δες κώμη και κατάλαβε) και πώς αυτός θα συνδυαστεί με τον τσαμπουκαλή Τεν Κάτε και δεύτερο το κατά πόσο θ' αντέξουν τα πόδια του. Όποιος δει το βίντεο στο YouTube με τον τραυματισμό του είναι βέβαιο πως θα σκιαχτεί. Πέρυσι το πρωτάθλημα το έβγαλε με 29 ματς και λίγα γκολ, αλλά αυτό τι να λέει. © Στον Ολυμπιακό τώρα ψάχνονται, στην ΑΕΚ θέλουν τον Λεονάρντο, στην ΠΑΟΚάρα οι μεταγραφές συνεχίζονται με τον Ιταλό Σαβινί και ο Πανιώνιος έκανε το δικό του μικρό μπαμ κλείνοντας τον Μπόσκο Μπαλαμπάν (μπαμ-μπαν).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ