ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θρίαμβος για τη Σάκκαρη: Κέρδισε με ανατροπή τον πρώτο τίτλο της καριέρας της

Θρίαμβος για τη Σάκκαρη: Κέρδισε με ανατροπή τον πρώτο τίτλο της καριέρας της Facebook Twitter
0

H Μαρία Σάκκαρη κέρδισε με σπουδαία ανατροπή τον πρώτο τίτλο της καριέρας της. Η Ελληνίδα τενίστρια, αν και έχανε από την Τζοάνα Κόντα, κατάφερε τελικά να επικρατήσει. 

Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο. 51 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετώπισε στον τελικό του Ραμπάτ την 27χρονη Βρετανίδα Τζοάνα Κόντα, Νο. 47 στον κόσμο, και έχασε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 6-2. Όμως στο δεύτερο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, στο 4-4 «έσπασε» το σερβίς της Κόντα και το πήρε με 6-4.

Στο τρίτο σετ, συνέχισε το ίδιο δυνατά, πέτυχε μπρέικ στο 2-1, άλλο ένα στο 4-1 και κατέληξε να πάρει με εντυπωσιακό τρόπο το σετ με 6-1 και ταυτόχρονα να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η Σάκκαρη που βρίσκεται στο νούμερο 51 της κατάταξης πλέον θα κάνει άλμα στο νούμερο 39.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε επικρατήσει της Άλισον Φαν Ούιτβανκ από το Βέλγιο χθες στα ημιτελικά μετά από έναν αγώνα διάρκειας περίπου 1 ώρας και 30 λεπτών.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ