Τελικός Champions League: Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι πληρώνει το ταξίδι οπαδών στην Πορτογαλία

Τελικός Champions League: Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι πληρώνει το ταξίδι οπαδών στην Πορτογαλία Facebook Twitter
Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι (στο κέντρο) χρηματοδοτεί το ταξίδι των οπαδών (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχης Μανσούρ, θα χρηματοδοτήσει το ταξίδι οπαδών της ομάδας στην Πορτογαλία, για τον τελικό του Champions League.

 

Τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Τσέλσι έχουν λάβει από 6.000 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στο Πόρτο στις 29 Μαΐου.

 

«Χιλιάδες υποστηρικτές της Σίτι θα ωφεληθούν από αυτή την πρωτοβουλία, που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να ελαφρύνει την οικονομική πίεση στους οπαδούς που έχουν αντιμετωπίσει- και ακόμη αντιμετωπίζουν- δύσκολες συνθήκες εξαιτίας του αντίκτυπου του κορωνοϊού», αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι ο Σεΐχης Μανσούρ θα καλύψει τις δαπάνες για τη μετακίνηση των οπαδών.


Το αυξημένο κόστος, λόγω της πανδημίας, σε συνδυασμό με το απαραίτητο αλλά ακριβό PCR τεστ θα έκανε αδύνατο το ταξίδι για τον τελικό για πολλούς από τους υποστηρικτές της ομάδας, που θα είχαν την τύχη να δικαιούνται ένα εισιτήριο, ανέφερε η ομάδα, εξηγώντας την απόφαση του ιδιοκτήτη. 

 

«Ο Πεπ (Γκουαρδιόλα) και η ομάδα είχαν τόσο εκπληκτική σεζόν και η πρόκριση στον τελικό του Champions League, έπειτα από μία πολύ δύσκολη χρονιά, αποτελεί μια πραγματικά ιστορική στιγμή για τον σύλλογο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι.

 

«Για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό όσο το δυνατόν περισσότεροι να έχουν την ευκαιρία να πάνε σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι. Ειδικότερα εκείνοι που έχουν υποστηρίξει την Μάντσεστερ Σίτι στις καλές και τις κακές στιγμές, για τόσο πολλά χρόνια», συμπλήρωσε.

 

Λόγω των περιορισμών για τον κορωνοϊό, οι οπαδοί που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Champions League θα πρέπει να πάνε στην Πορτογαλία και να φύγουν εντός 24 ωρών. Κάτι που σημαίνει ότι η πρωτοβουλία του Σεΐχη Μανσούρ θα χρηματοδοτήσει τη μετακίνηση αρκετών χιλιάδων οπαδών της Σίτι, στο επίσημο ταξιδιωτικό πακέτο, την ημέρα του τελικού, ανέφερε η ομάδα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ