Συμφωνία Κωνσταντέλια με Στουτγάρδη, αποκαλύπτουν γερμανικά ΜΜΕ

Συμφωνία Κωνσταντέλια με Στουτγάρδη, αποκαλύπτουν γερμανικά ΜΜΕ Facebook Twitter
Φωτ: EPA, αρχείου
0

Τόσο η Bild όσο και η Stuttgarter-Zeitung αναφέρουν ότι η Στουτγάρδη έχει ήδη εξασφαλίσει τη συναίνεση του Γιάννη Κωνσταντέλια για μεταγραφή, προσφέροντάς του τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Το μόνο που απομένει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι να υπάρξει συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί σκληρή διαπραγματευτική στάση.

Όπως γράφουν οι Γερμανοί, ο προπονητής της ομάδας, Σεμπάστιαν Χένες, και ο τεχνικός διευθυντής, Φάμπιαν Βόχλγκεμουθ, είχαν προσωπική συνάντηση με τον νεαρό διεθνή, καταφέρνοντας να τον πείσουν για το πρότζεκτ του συλλόγου.

Η πρώτη επίσημη πρόταση της Στουτγάρδης προς τον ΠΑΟΚ ανερχόταν σε 14 εκατ. ευρώ συν μπόνους 3 εκατ., ωστόσο απορρίφθηκε άμεσα από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ έχει θέσει ως κατώτατο όριο τα 20 εκατ. ευρώ, και δεν προτίθεται να διαπραγματευτεί κάτω από αυτό το ποσό.

Παρά τη διαφορά στο οικονομικό, στη Στουτγάρδη επικρατεί αισιοδοξία, καθώς η θετική στάση του παίκτη εκτιμάται ότι θα εντείνει τις πιέσεις προς την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξει τελικά συμφωνία.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM